Whirlpool 6th Sense Fresh Control WBA4398NFCIX Aqua

Pentru cei care au un buget ceva mai mare pentru o nouă combină frigo am ca recomandare Whirlpool 6th Sense Fresh Control WBA4398NFCIX Aqua. Nu doar are o capacitate de 449 litri (414 net), ci vine cu No Frost și Multiflow. Deci e o alternativă la WBA43982NFCIX cu un volum diferit, mai exact mai mic.

E disponibilă la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar acesta e ceva mai mare în comparație cu cel al alternativei menționate mai sus deoarece are dispenser de apă (marcat prin termenul Aqua din cod)… un lucru destul de util în opinia mea. Eu vă sfătuiesc să nu vă uitați prea mult la bani când achiziționați un astfel de aparat deoarece e unul de îndelungă folosință și nu un televizor ori o tabletă care le schimbi tot la doi ani. Un aparat precum acesta te ține o viață.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Specificațiile care trebuie menționate sunt volumul net de 414 litri, consumul mic de curent (datorită căruia are clasa A+ de eficiență energetică) și multitudinea de funcții. Congelatorul are decongelare automată, pe când frigiderul are semi-automată… aceste lucruri însemnând în principal că stresul cu dezghețarea e aproape zero. Iar, având Multi Flow însemană că alimentele o să fie ținute proaspete mai mult timp deoarece aerul rece e distribuit uniform.
Capacitatea de congelare e una foarte mare de 11 kile la 24 de ore, ceea ce înseamnă că o să se congeleze rapid alimentele puse la păstrat.

Ce apreciez la acest model sunt tehnologiile menționate în introducere, prețul deloc mare (trebuie să fim serioși deoarece chiar nu costă mult… majoritatea combinelor având prețuri de circa 2000 lei dar trebuie să le faci decongelare și nu au dispenser, precum nici restul caracteristicilor incorporate în acest model), înălțimea nu e deloc exagerată deoarece e de 187 centimetri (lucru care facilitează montarea în încăperi care nu sunt prea mari) și că nu face prea mult zgomot – are un nivel de 40 decibeli.

Eu recomand acest model pentru cineva care vrea un aparat de calitate cu un aspect premium. Culoarea sa e inox, însă nu e realizat din inox… ca să nu existe dubii.

Te-ar mai putea interesa