Whirlpool 6th Sense Fresh Control WBA43982NFCIX

Whirlpool 6th Sense Fresh Control WBA43982NFCIX e combina frigorifică perfectă pentru cineva care are un buget peste medie pentru achiziția unui aparat frigorific. Capacitatea e una mare de 454 litri, iar în ciuda faptului că are un volum așa mare consumul de curent e foarte mic… dovadă fiind clasa A++ de eficiență energetică. Poate că mulți se întreabă de ce să aleagă un astfel de model în defavoarea altora, iar răspunsul ar fi că acest model are multe caracteristici utile cum ar fi No Frost, sistemul de filtrare a aerului și Multiflow.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi pimind un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă ireproșabil și are un volum net foarte mare de 420 litri.

Combina
Combina

Pe partea de caracteristici trebuie menționat volumul de 420l (282 litri ai frigiderului + 138 ai congelatorului), înălțimea de 187 centimetri și autonomia ridicată de 28 ore. Congelatorul chiar dacă are trei compartimente are o capacitate de congelare de 11 kilograme la 24 ore ceea ce e foarte bine.
Despre No Frost trebuie spus că decongelarea e automată, iar dezghețarea e semi automată. Astfel, dvs nu o să aveți prea mult stres cu aceste procese.
Culoarea aparatului de față e inox, însă inox nu e și materialul din care e fabricat.

Eu apreciez la acest model că e unul premium, adică vine cu NoFrost, Multiflow, un nivel de zgomor mic (40 decibeli) și diferite facilități utile. Despre preț pot spune că e ceva mai mare decât la alte modele, însă e unul corect și nu ne putem plânge cu referire la acesta.

Recomand acest model cuiva care vrea un aparat de îndelungă folosință care să aibă un aspect plăcut și care să fie foarte eficeint când vine vorba despre păstrat la rece alimente. Cred că toată lumea știe ce însemană acel Frost, însă nu toți au auzit de Multi Flow și de aceea ar trebuie să spun că acesta e un sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi.
Cum ziceam și mai sus, nu trebuie să vă faceți griji cu referire la consumul de resurse deoarece are clasa A++ datorită consumului de curent de 0.8 kWh/24 ore.

Te-ar mai putea interesa