Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX, combină frigorifică cu control Touch

Acest model Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX e unul deosebit și se vede după design dar și după nume. Are acei senzori care ajustează nivelul umidității pentru cele mai bune condiții, astfel alimentele vor fi păstrate ceva mai bine. Îmi place noul design cu acele mânere foarte bine evidențiate și afișajul digital e plasat destul de inteligent, mai că nici nu iasă foarte mult în evidență dar nici nu trebuie că doar nu veți umbla la el zi de zi.

Panoul de control electronic cu tehnologie Touch e poziționat pe ușa frigiderului și pictogramele sale sunt foarte utile pentru a identifica rolul fiecărui buton. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

No Frost reduce puțin din consum dar acesta nu e singurul rol al acestei tehnologii (dezghețarea congelatorului e automată). Poate fi pusă lângă mobilier aproape ca un aparat incorporabil, astfel nu va ocupa spațiu nedorit din bucătărie. Orice aparat pe inox arată mai bine decât unul pe alb, însă depinde de restul aparatelor existente în cameră sau de preferințe.

Un congelator atât de mare are și sertare generoase, iar performanțele sunt acceptabile pentru cei care nu umbla zi de zi la el. Funcționalitatea aparatului a crescut mult datorită controlului digital, iar acum sunteți avertizați sonor dacă ați uitat ușa deschisă.

Păreri pro și contra

Merită să o alegeți pentru că la interior aveți mult spațiu care e foarte bine iluminat, consumul de energie e unul dintre cele mai bune de pe piață, iar răcirea se face cu No Frost ca la multe alte aparate mari. O combină ca aceasta e apreciată de mulți utilizatori pentru că nu prea are concurență și e prezentă de ceva timp pe piață. Așa vă puteți da seama că a fost și este un model de succes, care nu are nevoie neapărat de dozatoare.

Whirlpool BSNF 9782 OX e un exemplu foarte bun că acest brand știe ce face, dar nu e singurul model care e disponibil. Pe acesta l-aș recomanda celor care sunt pasionați de tehnologie și vor aparate doar cu panou de control digital.

Te-ar mai putea interesa