Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9431 K, model No Frost pe Negru

Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 K e o combină de culoare neagră cu No Frost și cu o capacitate mare de 339 litri (e vorba despre un volum net).
E un model cu design special care se adresează persoanelor în căutarea a ceva de calitate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani beneficiem de un aparat cu dezghețarea automată a frigiderului și a congelatorului (are două sisteme separate No Frost). Din poza alăturată se poate vedea cum arată acest model, mai exact e pe negru, iar mânerele sunt unele integrate pentru aspect minimal și rezistență sporită.


Caracteristici

Whirlpool BSNF 9431 K e un model 6th Sense Fresh Control care se adresează persoanelor interesate de un model cu capacitate mare și cu multe funcții utile.
Volumul net al combinei e de 349 litri, frigiderul având 252 litri și congelatorul 97 litri. Partea de frigider e una împărțită de 5 rafturi plus două compartimente de fructe, iar cea de congelator e una cu 3 compartimente.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul scăzut, fiind vorba despre 42 decibeli. Se poate spune că e unul standard întrucât majoritatea frigorificelor se învârt în jurul acestei valori.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, dotările, filtrul antibacterian, disponibilitatea No Frost, iluminarea LED, volumul mare și ergonomia bună (consumă puțin curent și nu face mult zgomot).
Contra ar fi că nu are Multiflow, adică acel sistem de distribuire al aerului cald pe mai multe căi.

Concluzie

Modelul BSNF 9431 K al celor de la Whirlpool e unul al anului 2017 care înglobează o mulțime de funcții utile. Va fi în tendnțe și peste 5 ani înturcât cea mai cerută facilitate e No Frost.
Despre brand trebuie știut că e numărul 1 la nivel mondial, iar eu am o mulțime de electrocasnice de la ei care funcționează ca în prima zi, chiar și după 10 ani.
Produsul de față vine cu o fiabilitate foarte bună, având o garanție standard de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult, adică la 3 sau 4 ani.

Te-ar mai putea interesa