Whirlpool 6th Sense ART 872, model incorporabil cu No Frost

Pentru cei interesați de un frigorific complet incorporabil recomand modelul Whirlpool 6th Sense ART 872. Dispune de facilitatea No Frost, iar pentru ca alimentele dvs să fie protejate de bacterii vine cu diferite soluții dezvoltate împreună cu Microban.

Acest electrocasnic are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat eficient energetic și cu un volum net mare de 264 litri. Din poza de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model la interior.


Păreri pro și contra

Modelul Whirlpool ART 872 e dotat cu Al Șaselea Simț Fresh Control, iar în acest fel umiditatea și refrigerarea sunt perfecte. În acest fel alimentele rămân proaspete mai mult timp. până la 4 ori mai mult.
Aparatul e dotat cu un sistem de filtrare a aerului care e dezvoltat împreună cu Microban. Acest sistem se întâlnește la aparatele care au ventilator ori Multiflow (distribuire a aerului rece pe mai multe căi).
Volumul net e de 264 litri, din care frigiderul are 201, iar congelatorul are 63.
Consumul energetic e unul mic, fiind vorba despre clasa A+ de eficiență energetică cu un consum anual de 297 kWh.
Compartimentarea e realizată bine deoarece frigiderul e unul cu 5 rafturi și 4 suporturi la ușă, iar partea de congelator are 3 compartimente cu o capacitate de congelare de 6kg la 24 ore.
Dimensiunile sunt unele ok de 177x54x54 ÎxLxA cm. Aceste dimensiuni sunt foarte importante deoarece în acest fel știți dacă aparatul încape sau nu în mobila dvs.

Concluzii

Un astfel de aparat se adresează celora care vor să-și amenajeze o bucătărie ca la carte cu aparatură care să nu se vadă. În acest fel bucătăria va fi una modernă.
Nu trebuie să puneți frigorificul lângă priză deoarece cablul de alimentare are o lungime de 2,4m.
Am uitat să menționez despre nivelul de zgomot al aparatului care e unul foarte mic… de 38 decibeli.
Despre brandul producător cred că știți că e unul de top, fiind numărul 1 la nivel mondial. Acest lucru îl obții numai cu produse de calitate și cu seriozitate.

Te-ar mai putea interesa