Whirlpool 6th Sence WSF7256 A+IX

Whirlpool 6th Sence WSF7256 A+IX e un side by side modern cu toate dotările pe care te aștepți să le aibă un aparat frigorific. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » ne așteptăm la caracteristici cum ar fi No Frost, consum infirm de curent, culoare inox antiamprentă, al 6-lea simț și altele. Acest aparat frigo e recomandarea mea pentru aceia care au un salariu peste medie și vor să pună la păstrat diferite alimente exotice, dar vor și să beneficieze de diferite facilități care nu le întâlnești la o combină cum ar fi dispenser și No Frost.

Poze

Se poate vedea că e de culoare gri-inox, având o culoare antipată/antiamprentă, iar dimensiunile sunt generoase având un volum net total de 683 litri. Compartimentarea e foarte bine realizată cu rafturi din sticlă, iar aparatul e împărțit în două de cele două uși. Din imaginile de alături se pot vedea mai multe informații despre compartimentarea acestui Whirlpool WSF7256 A+IX.

Exteriorul
Exteriorul
La interior
La interior

Specificaţii tehnice

WSF7256 A+IX e un model foarte bun deoarece are caracteristici de top cum ar fi No Frost și Multiflow. Prima caracteristică presupune că răcirea nu produce gheață și de aceea nu e nevoie să dezghețați ori decongelați aparatul. Iar, Multiflow e o caracteristică care presupune existența unui canal de răcire/distribuire a curentului de răcire pentru fiecare raft. Aceste două caracteristici le găsim doar pe modelele premium de electrocasnice frigo și sunt foarte bune pentru o răcire mai eficientă.

Păreri pro şi contra

Pro: are un volum foarte mare; beneficiază de funcții de top (cele descrise la capitolul specificații tehnice); e economic când vine vorba despre consumul de curent deoarece are are clasa de eficiență energetică A+ care evidențiază un consum de curent foarte mic; chiar dacă e așa de mare, nu produce mult zgomot și astfel nu vă va trezi noaptea.
Contra: prețul e mare.

Concluzie

Dacă te interesează un aparat frigorific care nu doar să arate bine, ci să fie și performant în răcire atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. E mai greu de poziționat în locația unde îl doriți deoarece are o greutate mare și cred că sunt necesare vreo 3 persoane pentru operațiune, dar cred că vă descurcați.

Te-ar mai putea interesa