Whirlpool 351, plita incorporabil piano Akr 351 Ix

Plita incorporabilă piano Whirlpool 351 (AKR 351 IX) e un model pe gaz cu aprindere automată. E un model metalic cu grătare din fontă… acest lucru l-am menționat deoarece culoarea e inox și poate că de aceea ați crezut că e din inox. Vine de la producătorul numărul 1 de electrocasnice din lume, iar asta e numai de bine deoarece beneficiem de un produs de calitate superioară.

Modelul acesta poate fi cumpărat la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani primim un aparat de calitate superioară. Iar, dacă te întrebi ce cuptor s-ar potrivi cu acest model atunci îți recomand Whirlpool AKP135IX/05 deoarece vine de la același brand și e tot de culoare inox.

Plita
Plita

Pe partea de caracteristici acest model e unul alimentat pe gaz care are 4 arzătoare… cel mai mare având o putere de 3 kW. Butoanele sunt patru la număr, iar al cincilea nu e prezent pentru că aprinderea e integrată. Acestea sunt poziționate frontal așa încât să ajungeți gât mai ușor la ele.
Dacă vreți atunci puteți conecta și o butelie, însă atunci poate că o să trebuiască să ajustați duzele deoarece flacăra s-ar putea să fie prea mare.

Lucrurile pozitive la acest model sunt prețul mic, că e realizat de un brand de încredere, că are siguranță și că e foarte ușor de utilizat (aici mă refer în principal la aprindere). (Legat de siguranță ar trebui spus că trebuie avut grijă să opriți alimentarea cu gaz și să nu vă bazați pe diferite sisteme de siguranță pentru că acestea nu gândesc în locul dvs.)

Deci, dacă te interesează o plită care să poată fi incorporată atunci modelul de față ar fi o recomandare din partea mea. Nu doar arată bine, ci e și foarte bună când vine vorba de preparatul diferitelor feluri de mâncare.
Instalarea sa e una deloc complicată deoarece e un model cu o greutate mică, iar pentru conectarea aprinderii la curent probabil că va trebui să luați un prelungitor deoarece cablul e unul destul de scurt.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Whirlpool 351, plita incorporabil piano Akr 351 Ix”

 1. Buna ziua,

  Am cumparat azi acest model de plita si intradevar plita nu este de inox ( magnetul se lipeste de ea).
  O mare dezamagire.

  O sa incerc sa returned produsul.
  Imi puteti recomanda o marca de plite incorporabile din inox.
  Multumesc

 2. Vreau sa stiti ceva…inoxul ca material metalic este de mai multe tipuri cu cantati mai mici sau mai mari de fier in compozitie.de aceea atrage magnetic.Eu am achizitionat acest produs si e super bun.

 3. Cea mai proasta achizitie.Gratarul prea sus,i-mi ia 20 de minute sa fierb un ibric de cafea,inscriptia sa sters la prima curatare ,acum i-mi caut butoane pentru ca sau patat de la solutiile de curatare.Cand am sunat pentru ca era in garantie m-i sa spus ca esteticul nu este in garantie

Comentariile sunt închise.