Western Digital WDBABG0000NBK

Cei de la WD sunt cunoscuți pentru hardurile foarte bune și acest media player TV HD Western Digital WDBABG0000NBK cu porturi HDMI și USB 2.0 e un model foarte apreciat de player. Vine cu porturile amintite anterior care sunt foarte populare și cu suport pentru fișierul mkv caracteristic filmelor de înaltă definiție. Din păcate, spre deosebire de Egreat R6A-II acest nu are browser ori conexiuni de rețea așa încât să puteți naviga pe Internet cu el.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care normal că îl recomandă alături de brand și mulțimea de fișiere care le poate citi, inclusiv fișierele caracteristice subtitrărilor. Raportul dintre calitate și preț e satisfăcător, iar garanția de 2 ani vă va scuti de eventuale probleme care ar putea apărea pe parcurs. (WD furnizează foarte des și actualizări la software-ul acestui aparat, iar dacă aveți oarecare probleme cu anumite fișiere probabil că e de recomandat să-i faceți un update la firmware.)

Poze

Cum arată din faţă
Acestea sunt porturile

Specificaţii tehnice

Western Digital WDBABG0000NBK e un player destul de bun dacă treceți peste lipsurile lui cum ar fi faptul că nu are conexiuni de rețea și dacă doriți să-l folosiți doar pentru a vedea filme de înaltă definiție. Trebuie subliniat faptul că poate reda fără probleme fișierele mkv caracteristice filmelor de cea mai bună calitate, dar s-ar putea să existe unele mkv-uri care să nu le poată reda. Despre subtitrări pot spuen că redă o mulțime de tipuri, prntre care se numără cele mai populare.

Păreri pro şi contra

Pro: preţul de sub 400 lei îl face foarte atractiv, poate reda o mulţime de formate video populare, nu are probleme cu citirea subtitrărilor, i se pot conecta harduri de capacitate mare sau memorii pe portul USB. Un alt plus ar putea fi considerat faptul că citeşte şi fişiere *.iso care pot fi caracteristice unor filme ori imagini de CD-uri sau alte tipuri de discuri.
Contra: în unele cazuri e nevoie de un update la soft.

Concluzie

WD WDBABG0000NBK este un player despre care nu pot spune că e cel mai nou model, dar cu siguranţă nu o să vă facă probleme la citirea mkv-urilor sau hardurilor atâta timp cât fişierele au fost realizate (compresate) corespunzător, iar hardurile au partiţii care pot fi citite. Alături e şi un clip pentru a vă face o părere despre cum arată şi cam ce poate. Ştiu că e în rusă, dar nu prea e important sunetul, ci imaginea. 🙂

Te-ar mai putea interesa