Western Digital HD TV Live

Acest media player Western Digital HD TV Live HD Streaming (WDBGXT0000NBK) e un gadget ideal pentru televizorul vostru Full HD. Chiar dacă nu v-ați permis la vremea respectivă  un Smart TV, acest media player poate fi o posibilă soluție. O caracteristică specială a sa ar fi conectivitatea LAN (RJ-45 și Wireless), cu ajutorul căreia vă puteți conecta la internet pentru accesarea conținutului media. Mai precis, puteți să accesați servicii precum: Youtube, Flickr, Pandora, BBC iPLayer, Facebook, Flixster, Vudu etc. Atunci când navigați pe web, puteți conecta chiar și o tastatură (cu fir sau wireless). Pe a a accesa wireless internetul, aveți nevoie de un adaptor wireless și de un router wireless. O alternativă mai accesibilă ar fi un WDBABG0000NBK. Design-ul acestui player seamănă mult cu cel al hdd-urilor externe. Eu vi-l recomand fără dar și poate în special dacă căutați unul de la un producător cunoscut. WD HD TV Live are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Conținutul pachetului
Youtube

Specificații tehnice

Lista de formate media suportate e destul de lungă, însă e important că redă cele mai cunoscute formate video, foto și audio. WD WDBGXT0000NBK are chiar și decodoare precum DTS și Dolby Digital. Cât despre subtitrări, suportă diacritice și următoarele formate srt, sub, smi, ssa și ass. Pe partea de conectivitatea are un USB în față, un USB în spate, HDMI, mufă LAN RJ-45, Wireless LAN, mufă alimentare și composite audio-video. Filmele, muzica și pozele pot fi introduse pe un HDD extern/stick USB iar acel mediu de stocare îl conectați la acest player WD. În continuare, trebuie să accesați meniul și să alegeți ce doriți vă vizionați/ascultați.

În pachetul său aveți următoarele: telecomanda cu baterii, playerul, adaptor ac, cablu composite AV și un ghid de instalare. Deci va trebui să achiziționați și un cablu HDMI. Dacă nu vă interesează internetul, mai aveți și alte modele din care să alegeți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: smartphone-ul dumneavoastră poate deveni telecomanda ideală (iOS sau Android), subtitrări cu diacritice, redă cam orice format cunoscut, meniu foarte ușor de folosit, redă chiar și playlist-uri.

Minusuri: nu are meniu în limba română și nu are cablu HDMI inclus în pachet.

Concluzie

Western Digital HD TV Live e un model ideal pentru cei care vor să acceseze internetul de pe televizor. Pentru a vă face o idee despre el, v-am pus și un clip Youtube de de prezentare mai jos:

Te-ar mai putea interesa