Western Digital HD TV Elements Play

WD e foarte cunoscut în lumea hard discurilor dar și a playerelor. Media Plyerul Western Digital HD TV Elements Play e un model nou care vine cu o capacitate de stocare de 1TB sau 2TB și care poate reda multiple formate audio și video. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că are un cost exagerat, dar trebuie să menționez că modelul cu 2TB are un preț ușor superior.

Poze

E un player media foarte capabil și cu dimensiuni reduse. Cutia arată bine, iar pachetul e unul cuprinzător, în cutie fiind inclusă și o telecomandă ca la orice media player. Culoarea aparatului e neagră și din clipul de la final care ar putea fi considerat ca fiind un preview se poate vedea că pe partea din spate are și numeroase porturi. (Cele mai importante porturi sunt HDMI și USB.)

Cutia
Pachetul complet

Specificaţii tehnice

Elements Play de la WD are o greutate de circa un kilogram și din acest motiv nu va fi greu de transportat. Poate reda multiple formate video, audio, subtitrări și fișiere playlist (poate reda chiar și *.mkv care e un fișier video 720p, 1080p). La un televizor poate fi conectat prin intermediul HDMI ori a cablului audio-video și astfel dacă aveți un TV fără player o să vă puteți la filmele preferate cu acest gadget.

Păreri pro şi contra

Pro: WDBNLC0010HBK vine cu hard (s-ar putea să existe variante fără hard) de mare capacitate; prețul nu e unul exagerat; arată bine așa pe negru; suportul pentru subtitrări „românești” există.
Contra: e păcat că nu are Android și conexiuni de rețea așa încât să putem folosi un client de torrent pentru a descărca filme direct pe hard.

Concluzie

Dacă ai un televizor cam slab care nu poate reda *.mkv ori filme *.avi de pe harduri ori stick-uri de memorie atunci acest model ar fi recomandarea mea deoarece pe lângă faptul că are multă tehnologie utilă în el, vine și cu hard de mare capacitate. Alături e o prezentare a aparatului, dar păcat că nu e în engleză ori română. (La prima vedere  un terra pare a fi o capacitate mare de stocare, dar dacă o să puneți doar filme Full HD atunci e recomandbilă varianta de doi terra.)

Te-ar mai putea interesa