Wellington WL39HD471SW, TV smart de 99cm

Wellington WL39HD471SW e un televizor de 99 centimetri (transformare aproximativă din 39 inci) care e dotat cu sistem de operare inteligent (bazat pe Opera TV Store).

Acest model e unul cu un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un televizor care are o diagonală mare și o rezoluție suficient de bună pentru a vedea posturi TV la calitate HD (evident că are și tuner digital dublu). Din poza de alături se poate vedea că are un design similar cu cel al televizoarelor Star-Light și Horizon.


Pro

Modelul Wellington WL39HD471SW e unul adresat persoanelor care vor un TV cu diagonală mare și care să aibă o rezoluție mai mult decât decentă. Diagonala e una de 99 centimetri, fiind suficient de mare așa încât să vedeți filme la calitate bună.
Are toate dotările așa încât să puteți intra pe net și vizita site-urile care vă interesează. Aceste dotări includ LAN, wireless și un soft avansat bazat pe Opera TV. Acest soft conține aplicații precum Netflix așa încât să aveți acces la o librărie mare de filme.
Imaginea e una de calitate superioară deoarece are unghiuri de vizualizare extrem de bune (178/178 grade) și rezoluție HD Ready.
Poate fi utilizat și pe post de monitor deoarece are intrare PC… cunoscută drept D-Sub. (La calculator poate fi conectat și prin HDMI.)

Contra

Având o diagonală mare ar fi fost fost bine să aibă rezoluție FHD sau 4K, dar oricum de la distanță nu se vede diferența.
Softul nu e Android, deci nu sunt disponibile chiar așa de multe aplicații, dar până la urmă e televizor.

Concluzie

TV-ul Wellington WL39HD471SW e unul care nu doar arată bine, ci are și dotări de generație nouă care facilitează accesul la variate informații precum și conținut video de pe stream.
Despre porturile disponibile trebuie spus că sunt multiple și facilitează conectarea diferitelor dispozitive. Iar, despre produs trebuie menționat că e unul făcut de Vestel, adică de cei care fac Star-Light, Horizon, Finlux și alte branduri.

Lasă un comentariu