Wellington 32HDW269, TV LED pe alb

Dacă sunteți interesați de un televizor de 32 inci cu rezoluție HD atunci acest model Wellington 32HDW269 ar fi numai bun. Se adresează celora interesați de un televizor pentru posturi TV la calitate digitală ori filme de pe memorii USB (acest model având un player multimedia integrat).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care poate fi utilizat la vizionarea de divertisment la calitate superioară… din mai multe surse.


Avantaje

Wellington 32HDW269 are un panel de foarte bună calitate, motiv pentru care unghiurile de vizibilitate sunt 178/178 grade. În acest fel imaginea e una de calitate superioară, iar la acest lucru contribuie și rezoluția (1366×768 pixeli) precum și diagonala de 81 centimetri.
Tunerul integrat e unul digital de tipul DVB C/T pentru posturi TV calitate digitală de la cablu sau televiziunea terestră.
Consumul de curent e unul mic de 41W, iar acest lucru se datorează în principal tehnologiei LED utilizate la ecran și faptului că are un ecran cu diagonală modică.

Dezavantaje

Nu are software smart, iar rezoluția nu e 4K sau măcar FHD. Primul lucru poate fi corectat prin utilizarea unui player multimedia ori a unui Chromecast. Iar, al doilea lucru poate că nu e așa de important întrucât de la o anumită distanță nu vezi diferența dintre HD și Full HD.
Poate că pentru unele persoane și diagonala de 81cm e cam mare, iar din această cauză vă recomand modelul de 61cm – 24HDW282 – ca alternativă.

Concluzii

Dacă vă doriți un televizor pentru sufragerie ori pentru bucătărie atunci acest model ar fi recomandarea mea. Utilizarea sa e foarte simplă, iar copii și bătrânii nu vor întâmpina greutăți când vine vorba de a-l utiliza întrucât softul e unul de bază.
Brandul Wellington e unul similar Star-light… din punct de vedere al seriozității și calității produselor sale. Mai exact produsele sale sunt unele foarte bune. Fiabilitatea produselor e una ok întrucât au o garanție standard de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult.

Lasă un comentariu