Wellington 32FHD289, model FHD de 81cm cu soft avansat

Wellington 32FHD289 e un televizor cu o diagonală de 32 inci (aproximativ 81cm) și cu rezoluție FHD. Panelul este unul de calitate superioară deoarece vorbim despre unghiuri de vizualizare 178/178 grade … caracteristice unui panel IPS.
Producătorul menționează că are soft smart, dar depinde fiecare ce înțelege prin smart și de pretenții are de la un TV smart.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un TV ok din toate punctele de vedere. Viuzal se prezintă precum restul televizoarelor Wellington sau Star-Light, acest lucru fiind vizibil din imaginea de alături.


Caracteristici

Modelul 32FHD289 e unul apărut pe piață la sfârșit de an 2017 și incorporează un hardware bun și un soft decent. Prin soft decent se înțelege capabilitatea de a reda mai multe tipuri de fișiere multimedia (via playerul multimedia) și Opera TV Store (e o alternativă la Android, Tizen și webOS).
Vine cu tuner digital tip DVB C/T și cu slot CI+ (aici se pune cardul primit de la furnizorul de cablu).
Consumul de curent al aparatului e foarte mic, vorbind despre 31W. Această valoare e furnizată de producător.
Datorită modelului hotel (Hotel Mode) acest televizor poate fi utilizat în hoteluri, localuri sau pensiuni.
Sunetul acestui televizor e unul bun, fiind vorba despre ieșire sunet 2x6W. Evident că pentru cel mai bun sunet e recomandat minim un sistem 2.1 ori 5.1 … în funcție de ce buget aveți.

Avantaje și dezavantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi fiabilitatea, costul nu prea mare de achiziție, că are tuner digital, sumedenia de conectori și softul ok.
Există și câteva dezavantaje printre care aș aminti că nu are Android și că rezoluția nu e UHD (4K).

Concluzii

Recomand acest televizor celora interesați de un aparat pe care să poată vedea divertisment din multiple surse.
Conform producătorului softul e unul cu suport pentru diverse aplicații, iar dacă vă interesează aplicațiile cu care vine la pachet atunci trebuie știut că e vorba despre cele standard ale Opera TV (Youtube, Netflix, browser etc).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Wellington 32FHD289, model FHD de 81cm cu soft avansat”

Comentariile sunt închise.