Wellington 28HD275, Smart TV de 71cm

Wellington 28HD275 e un televizor cu soft smart apărut pe piață la sfârșit de 2017. Prin smart se înțelege faptul că are suport pentru aplicații (vine cu aplicație Netflix), fiind bazat pe un soft numit Opera TV Store. Evident că vine și cu browser așa încât să puteți vizita orice site. Conectarea la net se poate face cu sau fără fir (prin wireless).

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are integrate o mulțime de lucruri utile. Din imaginea de alături puteți vedea că e un aparat complet negru.


Caracteristici

Ecranul televizorului 28HD275 e unul de 71 centimetri (transformare aproximativă din 28 inci), iar rezoluția sa e de 1366×768 pixeli. Pentru ca imaginea să fie de claritate uluitoare acest ansamblu e completat de unghiurile perfecte de vizualizare – 178/178 grade.
Cu un astfel de televizor putem vedea filme de pe memorii USB, dar și posturi calitate HD întrucât are tuner digital DVB C/T.
Softul e unul smart, iar probabil că cea mai utilă aplicație, pe lângă cea browser, e Netflix.
Poate fi utilizat pe post de monitor deoarece are această funcție, iar conectarea unui laptop se poate face prin intermediul portului HDMI ori a celui VGA.

Păreri pro și contra

Avantaje ale acestui model ar fi că nu costă prea mult, că arată bine, prezența unui soft popular („printre” televizoarele ieftine), fiabilitatea bună și că nu e complicat de utilizat.
Contra ar fi că nu are rezoluție Full HD. (În opinia mea acest lucru nu e chiar așa de important întrucât de la o anumită distanță nu se vede diferența dintre HD și Full HD).

Concluzie

Dacă vreți să treceți de la un televizor vechi (cu tub catodic) la unul nou (LED) atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu doar arată excelent, ci are integrate doar facilități utile, iar din această cauză prețul de achiziție e unul minimal.
Dimensiunea ecranului e una medie așa încât să se integreze perfect în orice cameră.
În cazul în care doriți să-l cumpărați la o ofertă bună atunci trebuie să profitați de oferta cu buy back la televizoare.

Un comentariu la „Wellington 28HD275, Smart TV de 71cm”

  1. Buna ziua,
    Sunt foarte multumit de acest tv. Se misca bine si se vede rezonabil pentru pretul platit. Am insa o problema… nu reusesc screen sharing de pe telefon de nicio culoare. Ma poate ajuta cineva? Multumesc!

Lasă un comentariu