Wellington 24HD279, cel mai ieftin televizor Smart

Acest model Wellington 24HD279 e cel mai ieftin televizor Smart de pe piață. Are un software Smart bun adică puteți accesa diverse – Netflix, Facebook, Youtube etc. Bineînțeles, nu are un sistem de operare prea avansat sau o telecomandă prea complexă, dar nici nu puteți fi prea pretențioși în acest buget. Acesta nu e singurul model cu acest software, se găsesc variante și mai mari. Eu cred că vă interesează un model mic care poate fi pus în dormitor sau oricare altă cameră de dimensiuni reduse.

Poate fi folosit ca un televizor oarecare și în acest buget se găsesc chiar o mulțime de alternative non Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

A fost lansat anul acesta alături de multe alte televizoare, doar că acesta oferă destul e multe la un preț redus. Sistemul audio al acestui model e de 5W, care e de ajuns dacă nu stați prea departe de el. Specificații sunt satisfăcătoare în acest buget: diagonală de 61 cm, rezoluție 1366 cu 768 pixeli, contrast nativ 1000:1, timp de răspuns de 8 ms, luminozitate 220 cd/mp.

Poate reda posturi HD cu acel tuner TV numit DVB-T/C care e foarte bun și are chiar slot CI+ pentru anumite posturi (trebuie să cereți cardul de la furnizorul de abonament pentru cablu). Totuși, e mult mai simplu să vă uitați pe Netflix la filme care sunt subtitrate ori conectați un stick USB pe care ați pus anterior filme (de pe laptop sau PC).

Alături de acesta sunt incluse accesoriile clasice: manual de utilizare, telecomandă și cablu de alimentare.

Păreri pro și contra

Calitatea video e bună pentru un model atât de mic și se poate observa că are unghiuri de vizibilitate decente. Are destul de multe caracteristici speciale și nu le voi enumera deoarece nu ar avea sens. Oricum, unele dintre cele chiar vor fi utile și cred că le veți aprecia chiar și voi. Chiar dacă e atât de ieftin, oferă tehnologie WiFi integrat, adică se conectează fără fir la internet.

Wellington 24HD279 poate fi folosit ca monitor dacă nu sunteți prea pretențios, deoarece nu are o imagine FullHD. Sunt foarte puțini producători care oferă televizoare atât de bine dotate în acest preț, de aceea ar trebui să luați în considerare acest model.

Lasă un comentariu