Wellington 24FHD470SW, TV smart de 61cm

Wellington 24FHD470SW e un televizor apărut pe piața din România la început de 2018 și care are ecran de 61cm dar și software smart. Softul e bazat pe Opera Smart TV, iar acest lucru presupune că are browser, Netflix și alte aplicații utile.
Un televizor precum acesta e util în camere mici cât și mari, iar dvs. nu o să vă stricați ochii.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat cu ecran Full HD ale cărui unghiuri de vizualizare sunt perfecte (178/178 grade). Din imaginea de alături se poate vedea că acest aparat are design similar cu Vortex, Star Light și alte branduri.


Pro

Ecranul acestui televizor e numai bun pentru filme Blu-ray, HD și pentru posturi digitale de la cablu. În acest sens are și tuner DVB T/C, iar cardul se poate conecta la slotul CI+.
Conectarea la net se poate realiza cu sau fără cablu… prin wi-fi sau LAN. Probabil că cea mai stabilă conexiune va fi prin cablu (LAN), dar cea mai simplă e prin wireless (dacă aveți router wi-fi).
Alte porturi importante ar fi două HDMI-uri, o intrare USB (pentru playerul multimedia) și o intrare PC (cunoscută și ca D-Sub).
Nu consumă mult deoarece are un ecran deloc mare… consumul fiind de 19W.
Softul e unul destul de avansat, oferind posibilitatea de a descărca mai multe aplicații pe lângă cele existente (Netflix, HbbTV etc).
Rezoluția ecranului e una mai mult decât suficientă întrucât vorbim despre 1920×1080 pixeli.

Contra

Din păcate nu are Android. Oricum, softul cu care vine e unul destul de avansat… după cum am precizat mai sus.
Rezoluția nu e 4K, iar pentru acest lucru ar fi fost nevoie de un ecran ceva mai mare de 81cm sau ceva de genul.

Verdict

Televizorul Wellington 24FHD470SW e unul foarte similar Star Light și altor televizoare comercializate în România deoarece sunt făcute de aceeași – Vestel, dar sub alt nume. Aceste televizoare sunt unele de calitate întrucât fiabilitatea lor e una ridicată.

Te-ar mai putea interesa