Wacom Bamboo Fun Pen&Touch Medium

Tableta grafică Wacom Bamboo Fun Pen&Touch vine într-o variantă medium și una small în funcție de preferințele fiecăruia. Astfel, modelul medium are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar cel small costă undeva pe jumătate.
Trebuie subliniat de la început că singura diferență dintre aceste modele constă în dimensiune și greutate… și normal că modelul mai mare costă mai mult.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că vorbim despre un model alb care poate fi folosit pe post de touchpad. Are un aspect 16 pe 10, iar rezoluția e de 2540 dpi și 254 la touchpad. Se poate vedea că vine șicu un creion la pachet care are un vârf pentru desen și în partea opusă are și o „gumă de șters”.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Tableta acesta grafică e una care are o suprafață mare activă de 216 x 137 mm care e valabilă pentru varianta medie. Vine cu un creion și cu software cum ar fi Adobe Photoshop Elements, ArtRage 3 Studio Pro și Corel Painter Essentials (pachetul poate varia, însă dacă vreți un soft anume atunci cred că nimeni nu vă oprește să-l încercați în mod trial sau să-l cumpărați).

Păreri pro şi contra

Pro: normal că are vârfuri de rezervă și de care trebuie avută mare grijă; e instrumentul ideal pentru cei pasionați de desen pe calculator; vine cu o garanție standard de 2 ani; poate fi utilizată pentru desen cât și pentru manipulare foto video; creionul nu e unul lucios; programele cu care vine la pachet tableta sunt intuitive și compatibile cu cele mai noi sisteme de operare.
Contra: prețul e cam mare pentru varianta medium… și așa e când nu ai concurență.

Concluzie

Dacă ești pasionat de desen ori câștigi bani din acest lucru atunci tabletele Wacom ar fi o alegere bună… adevărul e că ei dețin monopolul. Normal că există și modele mai bune de la acest brand, dar costă dublu cât acesta și acelea se adresează celora care-și câștigă existența de pe urma desenului și au nevoie de o sensibilitate mai mare sau alte dotări importante pentru ei.

Lasă un comentariu