Vortex VOR-12 CP, aer condiționat Vortex mobil la 300 lei

Dacă te interesează un aparat de aer condiționat mobil/portabil atunci ar trebui să te orientezi înspre modelul Vortex VOR-12 CP deoarece cred că o să-ți fie mai mult decât util. Vine cu telecomandă și se pare că ar fi vorba despre modelul Vortex VOR-12 CP cu 9000 BTU pe partea de răcire.
E un model pentru cineva cu bani puțini deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are ca funcții răcire, dezumidificare și ventilare. De asemenea, pentru evacuare are un burlan. Referitor la preț trebuie spus că prin 2012 costa undeva la 875 lei. Nu o să găsești mai ieftin deoarece cel mai ieftin model tradițional de aici e la 1169 lei.
Dacă vreți să vedeți cum arată atunci din imaginea alăturată se poate vedea că arată precum unitatea unui calculator.

Aparatul
Aparatul

Acest model de aer condiționat Vortex mobil cu telecomandă se poate lăuda că e nefolosit, deci aproape nou. pe partea de caracteristici are o capacitate de răcire de 9000 BTU. Iar, ca funcții are răcire, ventilare și dezumidificare. Deci, exact ceea ce te-ar interesa de la un astfel de aparat.
Poate o să întrebați despre unitatea exterioară… acest model având doar ce se vede în poză, iar evacuarea se face prin burlan.

Atuurile aparatului acesta ar fi prețul fără egal, că e mic și ușor de instalat. Iar, portabilitatea e ceva ce te va ajuta foarte mult.
Singurul minus ar fi că nu prea poți să-l compari cu alte modele deoarece comercianții nu prea vând astfel de AC-uri portabile.

Eu recomand acest model pentru cineva interesat de o ofertă care nu poate fi refuzată. Vine și cu telecomandă așa încât să nu trebuiască să te deplasezi atunci vrei să-l reglezi.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Vortex VOR-12 CP, aer condiționat Vortex mobil la 300 lei”

  1. Zuper oferta! La 300 lei nu cred ca are competitor, dar cred ca ar fi trebuit sa adaugi ca trebuie platit 40 lei pentru transport. Adevarul e ca acest cost de transport depinde foarte mult de metoda de transport aleasa.

  2. Acest model are un rezervor de colectare a apei ? Daca da , unde se gaseste in aparat ? Trebuie golit ? Va multumesc !

Comentariile sunt închise.