Vortex VAI-T12LCSV, AC 12000 Btu clasa A++

Vortex VAI-T12LCSV reprezintă aparatul perfect pentru cei interesați în a achiziționa un aparat pentru acasă capabil de a răci o suprafață de 25 metri pătrați. Va face acest lucru cu un consum mic de curent întrucât vine cu clasa A++ de eficiență energetică.

Modelul VAI-T12LCSV vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu dotări importante printre care aș menționa Inverter, diferite moduri de funcționare și filtru anti-bacterian.


Caracteristici

Aparatul de aer condiționat de la Vortex vine la pachet cu kit instalare, filtru foarte bun și o capacitate de 12000 Btu. Filtrul din dotare e unul de tip anti-bacterian așa încât cei care au alergii diverse să nu fie afectați.
Prezența Inverter presupune că aparatul vine cu un compresor care e variabil în răcire, adică se adaptează în funcție de cât de mult trebuie să răcească.
Printre funcțiile utile cu care vine la pachet se numără Modul Noapte (Sleep), modul Economic, Auto curățare, Auto restart etc. Acestea sunt niște funcții întâlnite la mai toate AC-urile moderne.

Avantaje

Are un cost de achiziție scăzut, iar prezența inversorului face ca factura la curent să fie mai mică.
Că are kit de instalare inclus e foarte util întrucât acest fapt face ca dvs să dați mai puțini bani la instalare.
Prezența filtrului anti-bacterian e un mare avantaj întrucât în acest fel nu sunt răspândite bacteriile periculoase.

Concluzii

Singurul neajuns al acestui model ar fi că nu vine cu wireless, iar din această cauză nu poate fi controlat cu un smartphone de la distanță.
Modelul de față ar fi recomandat pentru cei cu un buget restrâns, dar care vor un aparat în care să se poată baza pe timp de vară. În esență utilizarea recomandată e pentru acasă, dar nu vă oprește nimeni să-l utilizați într-un mic local.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul scăzut de 50 db, dar acesta variază în funcție de treapta de viteză aleasă (are 3 trepte de viteză).
Despre brandul Vortex trebuie să vă spun că e unul românesc prezent pe piață de prin anii 90. Aparatele lor sunt unele ieftine și de calitate.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Vortex VAI-T12LCSV, AC 12000 Btu clasa A++”

  1. Am cumparat acest aer conditionat exact acelasi tip cu numar etc ,dar firma care la montat mi-a comunicat ca dezumificatorul merge numai pe timp de vara ,nu si pe anotimpul de iarna,intrebarea mea sunt si alte tipuri de AC care sa faca si dezumidificare iarna?

Comentariile sunt închise.