Vortex VAI-A18FC, AC de 18000 Btu

Dacă ești interesat de un aparat de aer condiționat de top atunci îți recomand Vortex VAI-A18FC. Brandul Vortex există din anii 90 și e un brand românesc care se ocupă cu comercializarea de produse electronice și electrocasnice.
E un aparat recomandat celora care vor să răcească o suprafață mare și care vor să facă economii la curent întrucât vine cu clasa A++.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Stă bine și pe partea de fiabilitate deoarece are o garanție de 2 ani extensibilă la maxim 4.


Caracteristici

Modelul Vai-a18fc e unul apărut pe piață de curând și de aceea are Inverter. Această caracteristică presupune că aparatul are un compresor care nu răcește tot timpul, ci variabil în funcție de cât aer rece e nevoie.
Telecomanda e dotată cu butoane cum ar fi Feeling (afișează temperatura camerei sau temperatura setată de utilizator), Strong (o funcție care permite o răcire cu eficiență maximă, același lucru fiind valabil și la încălzire) și Fungusproof.
Nivelul de zgomot mediu e 58 decibeli pentru unitatea interioară. Iar, cea exterioară are 63 dB.
Funcții utile și care deja sunt standard în 2017 sunt Auto Restart, Sleep mode și auto-curățare. Acestea vor face întreținerea și utilizarea mai ușoară.

Păreri pro și contra

Printre lucrurile care-mi plac la acest model ar fi că nu costă prea mult, că arată bine, ușurința în utilizare, fiabilitatea (adică siguranța în utilizare) și că vine cu multe funcții.
Are inclus kit de instalare, iar acest lucru face ca instalarea să coste ceva mai puțin.
Singurul dezavantaj ar fi că nu are wi-fi, iar din această cauză nu poate fi conectat într-un ansamblu smart home.

Concluzie

Dacă vrei un aparat care să-ți poată face o temperatură optimă pe timp de vară cât și iarnă atunci îți recomand modelul Vortex VAI-A18FC. E un AC care e conform cerințelor UE mulțumită faptului că are Inversor.
Normal că instalarea aparatului poate fi realizată doar de persoane autorizate, în caz contrar pierdeți garanția și vă alegeți și cu o manoperă de cacao.

Te-ar mai putea interesa