Vortex VAI-A1218FJBKW, aparat de aer condiționat cu Wi-Fi

Aparatul de aer condiționat Vortex VAI-A1218FJBKW e un model ceva mai scump deoarece oferă control prin WiFi, dar și alte funcții inteligente. După cum ați și observat, acest brand oferă modele atractive ca preț dar cel de jos e o excepție pentru că oferă anumite dotări speciale, iar una dintre ele am menționat-o anterior. E mult mai ușor să controlezi un aparat prin telefon, în special dacă acel telefon îl aveți mai tot timpul pe lângă voi (chiar și distanța de control e mai mare).

Din poza de jos se vede că e pe două culori și că are un afișaj destul de vizibil pentru a vedea mai bine funcțiile alese. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model e ideal pentru o suprafață de maxim 20 mp și e mult mai eficient pentru suprafețe mici. Sunt variante ceva mai accesibile pentru că au o capacitate inferioară de climatizare. Clasa de eficiență energetică e foarte importantă și indiferent de funcția aleasă, e una foarte bună.

Designul e foarte elegant și cred că e apreciat de majoritatea dintre voi pentru că nu orice producător oferă soluții pe negru. Oricum, nu are mare importanță felul cum arată, ci îl doriți pentru ce oferă și cât de eficient e. Compresorul Inverter a devenit o dotare standard pe modelele noi și menține consumul de energie.

Păreri pro și contra

Numeroasele funcții de climatizare vă vor fi de folos zi de zi, iar pe lângă cele standard sunt prezente și câteva mai speciale: iFeel (cu ajutorul unui senzor răcește până se atinge temperatura din zona utilizatorului), Anti-Fungus, Turbo, WiFi, autocurățare și altele. Chiar dacă are un preț puțin cam mare față de un model fără WiFi, veți observa că nu sun alternative mai bune. Atunci când alegeți un aparat AC pentru locuința voastră, atunci e foarte important ca filtrul să fie unul anti-bacterian.

Vortex VAI-A1218FJBKW vine la pachet cu kitul de instalare și care nu orice model îl oferă. Chiar și așa e recomandat să apelați la o firmă autorizată și prețul unei instalări nu costă foarte mult dacă nu vă grăbiți.

Lasă un comentariu