Vortex VAI-A0918FV, AC cu I Feel

Aparatul de aer condiționat Vortex VAI-A0918FV e unul al anului 2018 și vine cu o multitudine de facilități utile. Printre acestea se numără I Feel care presupune că aparatul are senzori pe telecomandă și în acest fel iau temperatura de la utilizator pentru a oferi o temperatură optimă.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are facilități utile… mai multe în rândurile ce urmează.


Avantaje

E dotat cu funcție Anti-Fungus care are rol de a proteja de bacterii și ciuperci care se transmit prin aer. Aceasta e o funcție antibacteriană prezentă și la alte branduri, dar sub alte denumiri.
Are funcția Sleep Mode care are rol de a economisi energie prin intrarea în repaus în diferite orare alese.
Poate răci rapid prin funcție Turbo care face ca aerul să se răcească rapid ori să se încălzească la fel de rapid.
Dacă se întrerupe curentul atunci aparatul acesta e dotat cu Auto-Restart așa încât aparatul să-și reia treaba de unde a rămas.
Nivelul de zgomot e unul scăzut, fiind vorba despre 45 decibeli pentru unitatea interioară și poate ajunge până la 52 decibeli. Evident că are trepte de viteză (mai exact 3), iar nivelul de zgomot depinde de acesta.

Dezavantaje

Putea avea o clasă energetică superioară (A+++ sau ceva de genul), adică un consum de curent și mai mic. Dar, eu zic și de faptul că are clasa A++ e mai mult decât suficient. A++ fiind la răcire și A+ la încălzire.

Concluzii

Vortex VAI-A0918FV e un AC cu o capacitate de 9000 Btu care poate acoperi o suprafață până în 15 mp. Debitul de aer e unul de 600 mc/h, iar din aceste date ne putem da seama că e un aparat suficient pentru o un apartament nu prea mare.
Despre brandul Vortex trebuie spus că e unul românesc prezent pe piață încă din anii 90. Produsele sale sunt unele ieftine și de calitate.

Te-ar mai putea interesa