Vortex VAI-A0918FJBKW, aparat de aer condiționat cu kit instalare inclus

Un aparat de aer condiționat ca Vortex VAI-A0918FJBKW e perfect pentru o cameră mai mică – 15 mp, iar dacă considerați că suprafața e mult mai mare, atunci un model cu capacitate de 12000 BTU. Spre deosebire de modelele portabile, acesta are mai multe funcții de climatizare și chiar o unitate externă care îmbunătățește performanțele aparatului. Portabilitatea acelor variante nu e chiar atât de lăudată pentru că tot trebuie să scoteți furtul pentru evacuarea condensului sau puneți un recipient.

În acest preț atractiv, modelul de mai jos vine și cu kitul de instalare necesar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de climatizare rămâne aceeași indiferent de funcția aleasă, iar la alte modele poate diferi puțin și consumul e ceva mai mare dacă alegeți să-l folosiți pentru încălzire.

Dacă urmează să fie utilizat într-un dormitor, filtrul antibacterian e foarte important și acesta nu e chiar cel mai avansat. Dezumificarea locuinței e foarte importantă în special dacă nu aveți posibilitatea să țineți niște geamuri deschise, iar la acesta capacitatea e de 1 litru pe oră.

Pe lângă funcțiile care le știți de la aparatele convenționale, modelul de sus are: autocurățare, turbo, timer (poate fi setat la maxim 24 ore), iFeel (pe telecomandă), anti-fungus (sunt eliminate bacteriile și ciupercile din aer). Filtrul său HAF își face foarte bine treaba și, bineînțeles, e unul anti-praf.

Păreri pro și contra

Un aparat cu control prin Wi-Fi e o alegere inspirată deoarece spuneți adio telecomenzii sale și distanța de control e mai mare. Plus că aveți la dispoziție mai multe funcții care nu le găsiți pe o telecomandă cum e cea de diagnosticare. Designul e unul destul de reușit și combinația de negru cu alb e interesantă pentru că acel ecran LED iasă mai bine în evidență.

Vortex VAI-A0918FJBKW e doar un exemplu, vi puteți alege altul fără WiFi dacă vreți să nu depășiți bugetul, dar noua generație cu iFeel chiar impresionează. Acestă funcție ajustează programul ales până ce se atinge temperatura din zone telecomenzii (utilizatorului). Până la urmă temperatura nu poate fi chiar uniformă în toată încăperea în special vara.

Te-ar mai putea interesa