Vortex VAI-A0917FIW, AC clasa A++ cu kit de instalare

Vortex VAI-A0917FIW e un aparat de aer condiționat cu 9000 Btu care vine cu o eficiență energetică A++. E un aparat foarte fiabil, iar acest lucru e datorat brandului serios care garantează aparatul la 3 ani.
Un model precum acesta e numai bun pentru a răci o cameră de 20 mp. Evident că poate fi utilizat și pentru a încălzi aerul pe timp de iarnă sau toamnă.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un brand românesc de top existent pe piață de mulți ani. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest model… cum arată unitatea internă, externă și telecomanda. Puteți observa că unitatea interioară e una albă cu o dungă neagră… lucru care face diferența.


Caracteristici

Modelul VAI-A0917FIW e unul cu o capacitate de 9000 Btu care e valabilă pentru răcire cât și încălzire. E una suficientă pentru un apartament nu prea mare de vreo 20 metri pătrați.
Nivelul de zgomot nu e mare pentru unitatea internă, maximul fiind de 51 dB. Evident că e vorba despre zgomot produs de aparat la viteza maximă.
Vine la pachet cu filtru destul de bun. E vorba despre un filtru cu ioni de argint care are rol de prevenire a mirosurilor neplăcute.
Despre kit-ul de instalare trebuie știut că are în pachet intel de protecție, bandă izolatoare, bandă de plastic, furtun de evacuare a condensului și traseul frigorific din țeavă cupru (3m).

Păreri pro și contra

Printre avantajele cu care vine acest model sunt garanția de 3 ani, filtrul avansat, clasa A++, că are kit de instalare inclus și disponibilitatea inverter. Un alt lucru care nu trebuie trecut cu vederea e faptul că acest model vine cu Wi-Fi, acest lucru permițând controlul cu telefonul smart.
Contra ar fi că nu are o capacitate mai mare.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aparat care să nu coste prea mult și să-ți facă o climă bună în apartament atunci îți recomand modelul de față.
Instalarea aparatului e recomandat să se facă de personal calificat, în pachet fiind livrat și kit de instalare.

Te-ar mai putea interesa