Vortex VAC-A24A1D, AC cu 24000 BTU și kit instalare în pachet

Unul dintre cele mai puternice aparate AC de pe piață e Vortex VAC-A24A1D. E un aparat pentru cei interesați să achiziționeze un produs de top de la un brand românesc.
Dacă o să-l folosiți acasă atunci o să vă ajute funcția Sleep care presupune că aparatul o să aibă un nivel de zgomot mai scăzut pentru ca dvs să dormiți mai bine.

Modelul VAC-A24A1D vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».


Funcții

În cazul în care se întrerupe curentul acest aparat are Auto-Restart, adică acea funcție care te ajută ca aparatul să își reia ciclul de răcire.
Asta în condițiile în care nu are Inverter (din câte știam toate aparatele de aer condiționat erau obligate să aibă așa ceva).
Este un aparat frigorific ecologic deoarece vine dotat cu agent frigorific R 410A.
Nu o să vă bateți prea mult capul cu întreținerea sa pentru că vine cu Auto Clean care presupune că are ciclu de curățare.

Avantaje

Deoarece are o putere mare poate fi utilizat în scop rezidențial (acasă), cât și comercial.
Vine cu toate funcțiile populare, aici incluzând Sleep, Turbo și Auto Clean.
Consumul de curent nu e unul mare deoarece are clasa A de eficiență energetică. Dacă tot am menționat clasa de eficiență trebuie spus că are A la eficiență energetică la răcire cât și încălzire.
Vine la pachet cu kit de instalare, iar acest lucru vă va economisii din bani întrucât veți plăti mai puțin la instalare.
Având o suprafață acoperită de 55 m2 putem spune că e perfect chiar și pentru o hală de 5 pe 10.
Nivelul de zgomot nu e mare întrucât e de 42 decibeli. Valoarea aceasta e una valabilă pentru unitatea interioară, iar dacă setați altă treaptă de viteză atunci și nivelul de zgomot va crește.

Verdict

Din păcate Vortex VAC-A24A1D nu are Inverter și nici Wi-Fi, dar aceste lucruri nu ne pot face să nu-l cumpărăm deoarece vine la un preț imbatabil ;i are performanțe foarte bune.
Despre Vortex trebuie spus că e în România din 1998 și că produsele lor sunt foarte populare. De acest brand aparțin Simbio (cunoscut pentru mașinile sale de spălat semi automate) și Everest (cunoscut pentru televizoare ieftine).

Te-ar mai putea interesa