Vortex VAC-A12A1D, AC clasa A

Pentru cei interesați de un aparat de aer condiționat ieftin recomand un model Vortex cum e acest Vortex VAC-A12A1D. Vine de la un brand românesc care a fost înființat în 1998. Brandul nu e la fel de puternic dpdv al numelui precum Samsung ori LG, dar aparatele sale AC sunt la fel de bune.

Acest model e unul cu o capacitate de 12000 btu și are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Cel mai tare lucru e că are kit-ul de instalare inclus în pachet. Acest lucru o să vă ajute în principal la a realiza niște economii deoarece o să-i plătiți mai puțini bani instalatorului.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată aparatul acesta (în special unitatea care se montează la interior) vă recmand poza de alături.

Aparatul
Aparatul

După cum ziceam la început, acest model e unul care are o capacitate de 1200 btu, însă clasa de energie e una foarte bună – clasa A. Dimensiunile unităților nu sunt prea mari, iar unitatea interioară are 9 kilograme pe când cea exterioară are 29.
Pentru a vedea diferiți parametri, acest aparat are un ecran de tip LED.
Mai sus spuneam că are clasa A de eficiență energetică, iar acest lucru e așa deoarece puterea consumată la încălzire e de 3,35 kW pe când cea la răcire e de 3,2.

Atuurile aparatului ar fi evident prețul (nu cred că o să găsiți ceva mai ieftin, poate doar second hand), capacitatea (pe care nu are rost să mai amintesc de cât e) și zgomotul de 37 decibeli (valabil pentru unitatea interioară).
Minusuri nu are întrucât e dotat cu cele mai tari facilități și are acel kit pentru instalare inclus.

Deci, dacă te interesează un aparat are să arate bine și cel mai importat lucru – să vă facă o atmosferă plăcut în cameră atunci acest Vortex ar fi o recomandare din partea mea.
Dacă nu mă credeți că are un preț foarte mic atunci aici puteți vedea acest lucru.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Vortex VAC-A12A1D, AC clasa A”

  1. Daca te intereseaza un aparat bun care sa-i faca o atmosfera placut in camera atunci acest model cred ca e cel mai bun. Eu l-am luat pentru un apartament cu o camera si constat ca am facut o investitie foarte inspirata. Initial mi-a fost frica deoarece nu am auzit de acest brand si pretul e mult prea mic in comparatie cu preturile celorlalti producatori.

  2. Un aparat foarte bun e acest model de la Vortex, iar opinia mea e ca e mai bun decat alte modele deoarece vien cu un pret mic si cu multe facilitati superioare altor modele. Eu m-am pregatit sa intampin vremea caniculara cu un astfel de aparat si nu regret deoarece am prins si o promotie foarte buna prin intermediul careia am cumparat acest model la un pret aproape simbolic.

    Niste vecini de-ai mei au luat modelul cu 9000 btu si sunt multumiti de el. Eu am optat pentru acesta intrucat eu am un apartament mai mare si cred ca e mai bine asa. Daca e sa vorbesc de promotie atunci pot sa zic ca e foarte buna intrucat am prins transport gratuit, kit de instalare inclus in pachet si o reducere de cateva sute de lei. Singurul lucru care a trebuie sa-l fac a fost sa contactez o firma decenta care sa se ocupe cu instalarea.

Comentariile sunt închise.