Vortex VAC-A12A, aer condiționat 12000 btu

Vortex VAC-A12A e un aparat de aer condiționat care are 12000 btu, această capacitate referindu-se atât la încălzire cât și la răcire. Mai exact, la ambele capitole stă foarte bine deoarece are clasa energetică A.
Multă lume nu știe ce suprafață poți răci cu un astfel de aparat, iar răspunsul ar fo că poți face o climă bună pentru o încăpere de 13-27 metri cubi.

Acest aparat de aer condiționat are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Vedeți că are un cost de achiziție destul de mic, iar dacă vă e frică să cumpărați pentru că nu ați auzit de brand atunci trebuie știut că e un brand de foarte bună calitate, mai exact un brand românesc.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile care te-ar interesa la acest model ar fi capacitatea mare de răcire și încălzire (12000 btu), consumul de curent nu prea mare, multitudinea de funcții (cum ar fi dezumidificare și ventilare, pe lângă cele standard) și debitul interior de 520 metri cubi pe minut.
Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece acest aparat are și o telecomandă livrată la pachet

Plusurile la acest model ar fi aspectul, prețul de achiziție foarte mic, zgomotul produs care nu e prea mare (unitatea interioară care are 37 decibeli pe partea de nivel de zgomot) și că-i un aparat eficient.
Ca minus aș adăuga că nu are control de tip smart cum întâlnim la aparatele Samsung, dar mai mult ca sigur că această facilitate ar fi crescut costul aparatului destul de mult.

Deci, acest model de AC e bun nu doar pentru cei care vor un aparat pentru acasă ori pentru un mic local. Trebuie să recunosc că am văzut aparate AC de la acest brand în diferite localuri. Și încă mai sunt acolo, deci înseamnă că sunt niște aparate durabile.
Instalarea nu e inclusă în pachet și de aceea trebuie să achiziționezi și acest serviciu de aici, dar poate că la un moemnt dat o să fie o ofertă în acest sens.

Te-ar mai putea interesa