Vortex VAC-A09A1D, AC ieftin 9000 btu

Pentru cei interesați de un aparat AC ieftin recomand acest Vortex VAC-A09A1D care are o capacitate medie de 9000 BTU, lucru care îl face deosebit de ieftin. Mai mult, kitul de instalare e inclus în pachet (asta înseamnă un cost de instalare mai mic).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, din această cauză e cel mai ieftin aparat de aer condiționat din România. Dacă te interesează ceva mai bun atunci poți merge pe varianta unui model de 12000 btu cum e Vortex Vac-a12a1d.
Am pus alături o poză pentru a vă face o părere despre cum arată acest model (unitatea interioară), iar din imagine puteți vedea că unitatea e dotată cu un ecran LED.

Aparatul
Aparatul

După cum ziceam și la început, acest model e unul care are 9000 BTU, iar dacă vă faceți griji legate de consumul de curent atunci trebuie știut că are clasa A. La încălzire, dar și la răcire are clasa A… ceea ce presupune că o să aveți parte de o climă perfectă în cameră.
Unitatea interioară e una care cântărește undeva la 7,5 kilograme ceea ce nu e deloc mult în opinia mea, iar cea exterioară e una care are 21 de kilograme.

Atuurile acestui model sunt prețul mic, că vine cu kit de instalare inclus, puterea consumată care e mică și că are un zgomot destul de mic (mă refer la cel făcut de unitatea care se montează la interior, zgomot care e de 38 dB).
Pe partea de minusuri nu are așa ceva deoarece chiar excelează la toate capitolele.

În rest, pot să zic despre acest model că e unul foarte bun. Poate că ai o oarecare reticență când vine vorba despre a achiziționa acest electrocasnic întrucât brandul Vortex nu e prea cunoscut. Trebuie spus că acest producător e unul românesc, iar electrocasnicele care le face sunt de cea mai bună calitate. Un lucru specific produselor electro de la Vortex e că sunt foarte foarte ieftine.

Un comentariu la „Vortex VAC-A09A1D, AC ieftin 9000 btu”

  1. Il am de aproximativ o saptamana si pot sa spun ca deocamdata sunt multumitde el. Capacitatea sa nu e prea mare dar mie nici nu imi trebuia mai mult. La prima vedere m-am speriat de numele bradului pentru ca nu stiam mai nimic legat de acesta dar dupa ce am citit acest articol si cateva pareri de pe forumuri am decis sa cumpar modelul acesta. Socrul meu are si el nevoie de clima si cred ca o sa-si ia si el ceva de genul deoarece a vazut ca aparatul isi face treaba foarte bine.
    Pe ansamblu nu am ce sa ii reprosez si il recomand celora care vor un aparat bun pe bani foarte putini.

Lasă un comentariu