Vortex V32CK600, televizor HD foarte bun

Televizorul Vortex V32CK600 e un model HD foarte bun în acest preț și care impresionează la multe capitole. Bineînțeles, nu e cel mai bun televizor de 32 inci de pe piață, dar poate că nici nu vă doriți mai mult. Merită să vă luați un televizor nou pentru că vi se oferă garanție și cele mai noi tehnologii, pe când cel second hard se poate strica în câteva luni și reparațiile costă destul de mult. Noile televizoare LED consumă foarte puțin dar pot fi și excepții, dar nu și în acest caz (50W).

Designul e unul destul de plăcut și mai toate brandurile oferă o ramă atât de îngustă, doar că televizorul nu e foarte subțire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Nu prea l-aș recomanda ca monitor deoarece timpul de răspuns e cam mare – 20 ms, și după cum bine știți mai toate monitoarele au cel mult 8 ms. Bineînțeles, preferințele nu se discută poate pentru unii e de ajuns și puteți face mai mult loc pe birou dacă alegeți să-l puteți pe perete dorit (are VESA).

Unghiurile de vizionare sunt foarte importante și în acest caz sunt maxime, adică sunt de 178 pe orizontală și verticală. Astfel, imaginea e aceeași indiferent unde vă aflați în cameră fără a mai muta televizorul. Tunerul TV digital permite redarea de posturi TV HD, dacă aveți în abonament și e un slot CI+ dacă nu vă doriți un dispozitiv suplimentar cu telecomandă.

Păreri pro și contra

Playerul multimedia incorporat devine util atunci când nu aveți un media player sau laptop la care să-l conectați. Un televizor cu caracteristici tehnice atât de bune nu va fi folosit doar pentru vizionare de posturi TV, poate deveni un bun monitor pentru PC. Chiar dacă nu e foarte mare, poate fi instalat în camera de zi pe o comodă sau pe perete (dacă vreți să țineți comoda liberă pentru niște gadgeturi viitoare).

Vortex V32CK600 e o alegere bună dacă nu vreți un televizor mare, dar țineți să aveți o imagine de calitate. Ei bine, e important și calitatea fișierelor media pe care le rulați de pe stick, HDD sau de pe laptop dacă folosiți un cablu HDMI.

Lasă un comentariu