Vortex V28E33D, model LEDV-28E33D de 71cm

Televizorul Vortex V28E33D e un LED de dimensiuni generoase la un preț foarte atractiv și care poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor compacte. Eu vă recomand o comodă generoasă deoarece are piciorușe pe lateral, care oferă o stabilitate mai bună. Ca oricare alt televizor, și acesta poate fi pus pe perete dacă aveți un kit de montare VESA compatibil. Acesta poate reda fișiere media direct de pe un stick USB, dar chiar și de pe un hard disc extern. Datorită porturilor și specificațiilor tehnice, acest televizor poate fi un bun monitor.

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul mai multe diagonale în același buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul audio e unul de tip stereo și e suficient de puternic pentru o cameră modestă. Totuși, dacă vreți un sunt mai puternic, optați pentru niște boxe sau un soundbar. Avantajul oferit de soundbar e acela că nu ocupă spațiu, deoarece se pune în fața televizorului. Din numele său reiese diagonala televizorului, care vine cu alte caracteristici tehnice foarte bune. Calitatea imaginii e superioară și chiar nu văd de ce nu l-ați alege. În general, televizoarele mai mari au caracteristici tehnice și mai bune, deci nu putem avea pretenții prea mari în acest caz.

Arată foarte bine pe negru și cele mai multe televizoare de dimensiuni reduse au acest tip de finisaj – negru lucios. Cu acel tuner TV DVB-T/C, televizorul poate recepționa posturi TV la calitate HD.

Păreri pro și contra

Oferă dotări și caracteristici tehnice foarte bune în acest buget, iar designul elegant e plus pentru acest televizor. Poate fi folosit ca monitor dacă nu aveți pretenții la o imagine FullHD. Poate că nu are cel mai puternic sistem audio de pe piață dar poate nu obișnuiți să dați volumul spre maxim.

Vortex V28E33D e un gadget accesibil care oferă o diagonală generoasă și veți aprecia acest aspect deoarece îl puteți pune chiar și în sufragerie. Nu e nevoie să folosiți un player media deoarece noile televizoare au un suport media foarte bun. Adică poate reda cele mai populare formate video și audio.

Te-ar mai putea interesa