Vortex V19C02D, televizor LED-V19C02D ieftin

Dacă vrei să-ți faci un cadou de Paște ori cu altă ocazie atunci cred că ar trebui să te orientezi înspre televizorul Vortex V19C02D deoarece acum e la promoție. Atuurile sale ar fi ecranul LED, imaginea cu rezoluție HD și disponibilitatea de tunere digitale (DVB C și T).
Eu aș recomanda un astfel de TV cuiva care are un buget foarte redus ori vrea un televizor simplu și mic.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești primim un aparat cu garanție bună. Poate că nu știți nimic despre Vortex ca brand și de aceea v-ar interesa niște informații. Acest brand e unul românesc și există încă din 1998, deci am putea spuen că beneficiem de calitate românească.

Aparatul
Aparatul

Poate că la cât de puțin dăm pe el vă așteptați să aibă niște dotări care lasă de dorit, însă nu-i așa. Ecranul e unul de 19 inci (48 centimetri), iar rezoluția sa e una de 1366×768 pixeli așa încât să puteți vedea filme HD ori canale HD. Acest ultim lucru e posibil datorită tunerelor digitale înglobate în aparat.
Inclusiv timpul de răspuns ne uimește deoarece e unul de 5 milisecunde, ceea ce înseamnă că imaginile nu vor sacada.

Modelul acesta excelează la capitolele fiabilitate, raport preț-calitate și calitate a imaginii. Are și USB, însă să nu vă așteptați la un player media deosebit. Alt port util e cel HDMI, care ar putea fi utilizat pentru conectarea unei camere video ori a unei console (televizorul nu prea e pentru jocuri, dar nu vă oprește nimeni să-l folosiți în acest scop).

În, rest acest model e perfect pentru camera copiilor ori pentru bucătărie. E adresat în principal celora care nu vor să investească prea mult într-un televizor, dar vor să se bucure de o imagine foarte clară.
După cum ziceam în titlu, acest model e disponibil la un preț de 399 lei, însă aceasta e o promoție care nu știu cât durează. Reducerea fiind de 130 lei de la 529 lei.

Te-ar mai putea interesa