Vortex LEDV-28CK600, televizor HD cu meniu în limba română

Televizoarele accesibile nu prea mai sunt atât de populare deoarece nu oferă ecran 4K, interfață Smart și altele. Modelele precum Vortex LEDV-28CK600 pot fi puse doar în camere mici, iar pentru sufragerie sunt televizoarele de care vă ziceam anterior. Bineînțeles, preferințele diferă de la un utilizator la altul și poate că nu vreți decât să vă uitați la un film, la emisiunea preferată sau la știri. Meniul său e disponibil în multe limbi printre care e și limba română. Însă chiar și în engleză e destul de ușor de folosit pentru că meniul e simplu.

Din poza postată mai jos se vede foarte bine cum arată un astfel de televizor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ca multe alte televizoare accesibile, acesta se folosește de tehnologia LED pentru culori mai vii, contrast superior și un consum mic de energie. Consumul poate diferi de la un televizor la altul, dar în general e mai mic decât la modelele din generațiile precedente. Nu ar avea sens să conectați niște boxe la acesta pentru că difuzoarele sale sunt destul de performante.

Ecranul are unghiuri de vizionare bune – 178 grade, diagonală de 71 cm, timp de răspuns de 8 ms, luminozitate generoasă. Pentru că nu e foarte mare, poate fi pus pe birou în locul vechiului monitor și se pot folosi căști deoarece are o ieșire audio corespunzătoare.

Păreri pro și contra

Playerul său poate reda cele mai populare formate și cred că veți fi destul de mulțumit de el. Dacă nu, orice televizor poate fi conectat la un PC sau laptop, iar eu vă recomand un cablu HDMI dacă nu veți folosi un sistem audio extern. Bineînțeles, cablurile care au mufe cu protecție antioxidare sunt cele mai bune (nu veți pierde din calitate).

Televizorul de sus Vortex LEDV-28CK600 poate fi cea mai bună alegere din acest buget și trebuie să știți că nu toate televizoare oferă aceleași caracteristici speciale. Cu un buget mai mare puteți opta pentru un model de cel mult 81 cm și imagine FullHD, dar nu are sens să cheltuiți mai mult pentru ceva ce nu veți folosi niciodată. Mă refer la faptul că poate nu obișnuiți să vizionați filme 1080p.

Te-ar mai putea interesa