Vonino Spirit S

Dacă vrei o tabletă ieftină și capabilă atunci îți recomand tableta Vonino Spirit S care e un model foarte bun dacă e să-i analizăm caracteristicile. Aceste caracteristici de top sunt procesorul dual core, memoria internă de 16 giga, ecranul IPS de 9,7 inci cu rezoluție aproape HD. Normal că vine cu Android 4 pentru ca tu să beneficiezi de cel mai capabil OS mobil. Despre preț se poate spune că nu e deloc mare deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că e un model negru. Despre ecran spuneam că e unul de 9,7 inci și ce mai trebuie știut despre el e faptul că e realizat cu tehnologie IPS ceea ce presupune că imaginea va fi clară indiferent din ce unghi vă uitați la tabletă. Dimensiunea ecranului își lasă amprenta asupra greutății tabletei deoarece aceasta are o greutate de undeva la 600 grame.

Meniul

Specificaţii tehnice

Caracteristicile tehnice alte acestui tablet Vonino Spirit S sunt de top deoarece vine cu procesor dual core, 1GB memorie RAM și spațiu de stocare din plin. Venind cu port USB o să puteți conecta un modem 3G pentru a avea Internet chiar și în pădure. Alte porturi utile pe care acest gadget le deține sunt mini HDMI, bluetooth și jack audio… pe lângă micro USB-ul menționat ceva mai sus.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e incredibil de mic; autonomia e crescută deoarece bateria ține undeva la 8 ore maxim, dar dacă ați formatat corect bateria; vine cu multe porturi utile printre care se numără HDMI; vine cu cel mai nou sistem de operare stabil de la Google – Android versiunea 4.1; jocurile vor merge excelent datorită cipului grafic foarte capabil cu patru nuclee.
Contra: ecranul nu e HD, ci aproape HD.

Concluzie

Dacă vrei o tabletă bună și nu te preocupă prea mult brandul atunci cred că acest model ar fi mai mult decât bun. Vine cu procesor dual core, player capabil și alte caracteristici de top care le întâlnești și tabletele scumpe de 1500-2000 de lei. Dacă te preocupă faptul că nu vine cu prea multe accesorii atunci trebuie știut că vine cu cablu USB, OTG și căști.

8 comentarii la „Vonino Spirit S”

 1. Daca e sa ma iau dupa specificatii atunci e o tableta excelenta. Dar despre brand nu stiu nimic si nici nu am gasit nimic. Poate nu stiu eu sa caut ce trebuie.
  In fine, cred ca de sarbatori ar fi foarte bun drept cadou deoarece ma tot bate la cap baiatul sa-i iau o tableta.

 2. O am de o saptamana si sunt multumit de ea. Aparent e facuta tot de romani si se pare ca romanasii nostri se descurca tot mai bine.

 3. Oameni buni, nici o tableta nu este facuta in romania. Firma respectiva le comanda in china, iar producatorii chinezi le dau o vopsea cu brandul respectiv.
  Gasiti aceleasi tablete la 50-60 % din pretul din romanica direct la chinezi.

 4. Ulise, se merita sa cumperi direct de la chinezi? Nu se merita, iti spun eu, astia cumpara engros, nu o singura bucata, ii facut contract, is multe chestii, iar uita-te, gasesti resigilate la un pret mai mic, pentru 100 de ron nu se merita sa-ti bati capu’ cu asiaticii!

 5. Vai de capul meu… in anul 2012 inca mai formatam baterii ???
  In alta ordine de idei, foarte bun review-ul, o multime de informatii noi si interesante.

 6. Firma VONINO are sediul in California.Spuneti-mi ce nu e facut la ora actuala de chinezi.

Lasă un comentariu