Vonino Spirit QS, tablet quad core

Când vrei să cumperi o tabletă e cam greu deoarece ești bombardat din toate părțile cu diferite modele și oferte. Eu îți recomand acest model Vonino Spirit QS pentru că are hardware și software bun. De exemplu, procesorul quad o să te ajute să rulezi aplicații și jocuri fără sacadări.

Modelul de care zic vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar de un card de memorie nu o să fie nevoie deoarece are memorie internă mare de 16 giga. O să primiți oferte să vă luați tableta la abonament, dar eu vă recomand să o luați la liber.
Pentru a vă face o părere despre cum arată am pus și o imagine alături.

Tableta
Tableta

Vine cu un cip Mediatek MTK8389 și cu o placă video PowerVR SGX544, componente care vor face ca tableta să poată rula orice fără sacadări. Referitor la memoria RAM ar trebui spus că aceasta e de 1GB și din această cauză aparatul suportă multitasking.
Ecranul e unul de 9,7 inci cu o rezoluție de 1024×768 pixeli, iar panelul este unul IPS.
Unii vor spune că procesorul cu patru nuclee e unul inutil, însă un CPU e foarte important deoarece jocurile sunt tot mia complexe și de aceea e nevoie de putere de procesare. În trecut existau doar modele dual core, iar dacă o să le comparați capa la cap atunci o să vedeți cât de bine se mișcă acest model. 😉

Sunt multe lucruri de zis legat de acest gadget, însă am să subliniez cele care-mi plac. Adică ecranul mare, că are un sistem de operare nou (Android 4.2 cu suport Android Market/Google Play) și hardware-ul foarte capabil. Nu trebuie uitat nici că are suport 3G așa încât să poți conecta o cartelă SIM și să ai net prin 3G.

E un model pe care eu l-aș cumpăra dacă aș avea nevoie de un model cu 3G. Multă lume întreabă de alternative și de aceea aș menționa Allview Ax4 Nano și Allview Viva H8. După cum vedeți nu sunt la fel de bune precum aceasta.

Un comentariu la „Vonino Spirit QS, tablet quad core”

  1. Am citit numai de bine de acest brand si sincer modelele de la Asus si Samsung sunt foarte scumpe. Pe mine ma intereseaza acest model la lucru deoarece are modulul 3G. Lucrez in inginerie si un astfel de gadget mi-ar usura foarte mult munca… spun asta deoarece acum folosesc un model fara 3G si in comparatie cu caietul de notite sunt mult mai eficient.

Lasă un comentariu