Vonino SpeedStar S

Vonino SpeedStar S e cea mai puternică tabletă de la producătorul/importatorul Vonino și vine ca o alternativă la tabletele realizate de Allview și Serioux. Eu recomand aceste tablete deoarece sunt mult mai ieftine decât iPad, Galaxy Tab ori Transformer. Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care e mult mai mic decât al celor amintite anterior.

Poze

Vine pe două culori, adică alb și negru, însă eu cred că cel negru ar fi mai mult pe gustul meu, deși cel alb cred că ar ieși mai mult în evidență. Ecranul său e unul numai bun de 7 inci, iar claritatea e peste medie datorită tehnologiei IPS incorporate și a rezoluției HD.

Gadgetul

Specificaţii tehnice

Vine cu un cip RK3066 de tip dual core care e foarte rapid, iar jocurile vor merge bine datorită cipului grafic Mali 400 care e unul quad core. Memoria RAM e de un giga, iar memoria internă e de 16 giga. Nu trebuie să vă preocupe prea mult faptul că are doar 16GB, deoarece suportă carduri și puteți să-i puneți până la 32GB. Ecranul de 7 inci e unul foarte clar și asta nu e doar datorită rezoluției, ci și panoului IPS.

Păreri pro şi contra

Față de alte modele de tablete aceasta are cameră web. Alte plusuri ar fi hardware-ul de top la banii plătiți și soft-ul extensibil. Mie îmi place foarte mult Android deoarece poți instala multe aplicații pe el, iar jocurile sunt și ele cu o grafică excelentă. Nova 3 e unul dintre cele mai tari jocuri și aparent rulează bine pe Mali 400.
Portabilitatea e bună deoarece are o greutate mică de 300 și ceva de grame, iar bateria ține undeva la maxim 4 ore. Astfel, vă puteți juca destul de mult, iar navigatul pe Internet o să fie ca cititul unei cărți bune.

Concluzie

Mă bucur că magazinele online Românești s-au decis să aducă și tablete Vonino în România. Nu sunt la fel de bune precum iPad, dar la banii care îi dai sunt excelente. Nu trebuie să-ți bați prea mult capul cu softul deoarece are Google Play (Android Market) și astfel poți descărca aplicații free sau plătite. Iar, cei care vor Internet oriunde pot opta pentru un adaptor 3G care poate fi conectat la USB

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Vonino SpeedStar S”

  1. Daca nu ma insel e facuta de romani si de aceea afirmatia de la final nu isi are rostul. Un prieten are modelul Spirit si e foarte multumit pana acum. O are de cateva saptamani daca nu gresesc si nu a avut probleme fiind foarte usor de folosit.

  2. Cand aud asta cu „e facuta de romani” ma apuca durerea de cap. In state se exporta din Romania sub numele „Pipo Up U1”, ca sa nu ne dam de gol ca mari producatori de tablete.

  3. Tableta nu este facut de romani, este asamblata in Romania ( ca si alte tablete gen allview, e-boda, etc.), este cu totul altceva. Piesele sunt din China, si nu ar trebui sa ne mire. Bine bine, ati putea spune, si ce daca, si alte tablete gen asus, acer, sau samsung sunt tot din China ( si costa cel putin dublu). Asta asa e, dar nu putem compara un Ferrari cu un Fiat, doar amandoua sunt facute in Italia… Va vorbesc din prisma celui care a detinut tablete ( si nu un singur model). Daca doriti un device de trecere a timpului, pe care sa il folositi doar ici colo, pe langa un laptop sau pc deja existente, atunci o tableta de genul acesta se merita. Daca doriti un device care sa se apropie ca performante de un laptop, si poate in unele cazuri sa il inlocuiasca, atunci va sugerez o tableta cu un ecran mai mare ( cel putin 8.9″) si binenteles din alta categorie ( cel putin 1000 ron ).

  4. Sunt facute in China, uitati-va pe dealextrem.com, pandawill.com sau dealsprime.com. SUnt OEM, exportate in diferite zone, sub diferite nume. Adica iti pun c enum evrei pe ele, daca platesti un container. E posibil sa fie asamblate si in Romania, daca niste romani si-au facut linii d eproductie dar……nu prea cred. La ce specimene avem, e greu de crezut. mai degraba importa din china si mint, sa dea bine la clienti.

  5. Mi-asi dori sa aflu daca pot instala pe acest produs un sistem de navigare gps ( de pe Google play ) . Ar fi frumos sa-mi spuna cineva si daca pot lua de pe google play si o aplicatie gen VIBER sau WHAT’S UP . … Va multumesc mult … 🙂

Comentariile sunt închise.