Vonino SpeedStar S HDMI, tabletă ieftină cu HDMI

Actualizare 24.03.2013: Sunt disponibile și câteva resigilate SpeedStar S cu HDMI, iar un model ar fi acest resigilat SpeedStar S la 589 lei, deci economisești 60 lei. Din câte am văzut, toate resigilatele sunt fără defecte, deci în stare perfectă.

Articolul din 25.01.2013:
Vonino SpeedStar S nu vine cu HDMI așa că cei de la Vonimo s-au gândit să scoată și un model care să vină cu acest port util conectării dispozitivului la un TV sau alt aparat. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare (e foarte puțin mai mare decât al lui SpeedStar S simplu.)
Un astfel de gadget ar fi recomandarea mea, nu doar pentru cei cu puțini bani, ci pentru cei care vor să fie informați oriunde s-ar afla. Cu un astfel de aparat poți citi presa oriunde te-ai afla… cu condiția de a beneficia de o conexiune la Internet prin Wi-Fi (wireless).

Poze

Dacă te interesează un tablet foarte reușit atunci acesta ar fi ideal deoarece e disponibil pe două culori (gri sau negru), are un ecran mare de 7 inci cu rezoluție HD și o greutate deloc mare. Greutatea mică de undeva la 325 grame e datorată ecranului mediu, dar și componentelor.

Gadgetul

Specificaţii tehnice

Vine cu un cip Rockchip din seria RK30xx, mai exact cu RK3066 (procesor dual-core A9 1.60GHz) care e comparativ lui Samsung Exynos 4 Dual Core. Procesorul (CPU) e unul dual-core Cortex-A9 (ARMv7 e arhitectura), iar GPU-ul e unul Mali 400 quad-core. Datorită acestor caracteristici o să puteți rula majoritatea jocurilor din Android Market/Google Play, iar aplicațiile vor rula fără cel mai mic lag (sacadare).

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e foarte mic; arată foarte bine; are o mulțime de porturi printre care se numără HDMI micro și USB micro (la care se poate conecta un dongle 3G); fiabilitatea e una foarte bună, iar garanția de 2 ani demonstrează acest lucru; vine cu Android 4.1.1; materialele folosite la construcția sa sunt calitative;
Contra: autonomia nu e chiar așa de mare deoarece bateria ține doar 4 ore… maxim.

Concluzie

Tableta de față e destinată persoanelor care vor ceva de calitate la un preț mic. Dacă ar fi să-mi iau o tabletă și aș avea un buget ed 600-700 lei atunci modelul de față ar fi pe lista mea deoarece incorporează tot ce aș avea nevoie de la o tabletă: ecran nu prea mare, cel mai nou Android și hardware la zi.
Pentru a vă face o părere despre acest model vă recomand preview-ul de alături în care e prezentată o despachetare.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Vonino SpeedStar S HDMI, tabletă ieftină cu HDMI”

  1. comentarii la ce ? , la despachetat, a stat acest dragalas sa purice un pachet 2 min ,in loc sa fi avut tot liber, si sa spuna ceva despre acest produs, si pe linga asta mai ia si ceva firfirici !

Comentariile sunt închise.