Vonino Q8, tabletă de 8″ cu Quad Core

Vonino Q8 e una dintre multele tablete oferite de Vonino iar dacă nu ați știut, e destul de apreciată. Din denumirea sa putem concluziona că e vorba de o tabletă de 8 inci cu Quad Core. Nu e chiar prima tabletă cu patru nuclee dar cu siguranță nu sunt multe care pot concura cu aceasta și care au și ecran de 8 inci. Mai sunt și cele cu ecran de 7, 9 ori 10 inci. E important ca tableta să nu fie nici prea mare deoarece o tabletă mare e și greu de folosit. Trebuie specificat că e vorba de o tabletă cu 3G (e o alternativă la Otis), dar are și WiFi. Alternative pot fi modelele cu WiFi și ecran de 10inci care aduc după sine și o rezoluție mai mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se simte bine în mână în special că e subțire și spatele e bine realizat. Puteți alege o husă pentru aceasta dacă vreți să o mențineți într-o stare foarte bună.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Procesorul Snapdragon S4 de 1.2 GHz e destul de cunoscut însă există mai multe versiuni care pot fi: fie mai performante fie mai puțin performante. Ecranul de 10 inci e unul de 1024 cu 768 pixeli iar panoul IPS oferă unghiuri de vizibilitate mai bune. Memoria RAM de 1GB e una foarte bună având în vedere actualele aplicații, deoarece acestea nu consumă multe resurse. Deci tabletele cu 2GB nu oferă prea multe avantaje dar pe viitor s-ar putea să existe aplicații care să necesite mai multe resurse.

Nu are cea mai grozavă memorie internă de aceea un card generos precum Kingmax Micro-SDHC 16GB, Class 10 poate fi de folos. Dotările tabletei sunt următoarele: două camere foto, difuzoare stereo, slot pentru card etc. Pepartea de comunicații oferă următoarele tehnologii: 3G, WLAN și bluetooth. Bateria sa oferă până la 5 ore de autonomie dar aceasta poate diferi în funcție de aplicațiile utilizate.

Greutatea sa e cam mare pentru dimensiunile sale – 450 grame. Alte caracteristici sunt acei senzori speciali, spate mat și altele. ÎN cutie sunt incluse următoarele accesorii: încărcător și cablu USB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are 3G, procesor foarte bun care se descurcă bine în cele mai noi jocuri 3D, design subțire, finisaje interesante și ecran HD.

Minusuri: memoria internă e cam mică.

Concluzie

Acest model numit Vonino Q8 e o alegere decentă dar care nu excelează la toate capitolele în special pe partea de memorie internă.

Te-ar mai putea interesa