Vonino Primus QS, tabletă performantă

Vonino Primus QS e o tabletă performantă datorită acelui procesor dar și restul specificațiilor sunt importante. Nu e o tabletă foarte mică și una cu ecran de 9.4 inci iar din lateral să observă care o formă de aripă de avion. Eu v-aș recomanda un stand sau o tastatură pentru a vă ușura munca pe ea (veți avea mâinile libere și veți folosi mai cu ușurință acele aplicații). O tastatură wireless de dimensiuni reduse e numai bună deoarece tableta are bluetooth. Nu cred că ar avea rost să căutați o variantă pe alb, deoarece pe negru arată perfect, spatele e mat pentru un grip mai bun și nu e foarte grea.

Prețul e corespunzător iar dacă considerați că e prea scumpă, alegeți una cu Dual Core. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul HD e plăcut când vine vorba de conținut media ori când citiți (nu mai trebuie să dați zoom). E un IPS-Pro HD de 10 inci care acceptă gesturi cu toate cele 10 degete. Nu se compară cu un laptop dar nu vă oprește nimeni să conectați sau să folosiți standuri. Ecranul nu e așa de mare, dar tabletele trebuie să fie mai portabile în comparație cu alte gadgeturi.

Majoritatea performanței se datorează procesorului Quad Core de 1.6GHz iar cel grafic joacă și el un rol important în cazul în care vă jucați jocuri. Pe partea de memorie dispune de o un spațiu intern de 16GB și una RAM de 1GB. Nu cred că e nevoie de mai mult ținând cont că are Android. Doar Windows 8 are nevoie de mai multe resurse.

Dotările multimedia sunt următoarele: difuzoare stereo, două camere, Mali 400 cu 4 nuclee, bluetooth și WiFi. Conectivitatea 3G poate fi obținută doar prin conectarea unui modem 3G extern (adică dacă folosiți un cablu OTG). Bateria de 6500 mAh oferă maxim 6 ore și e mai puțină când vă jucați ori vizionați filme. Porturile sunt următoarele: HDMI de tip mini, USB de tip micro și audio. Android 4.2.2 JellyBean e fluent ca și restul versiunilor peste 4.1, iar cu camera frontală puteți realiza video convorbiri.

Plusuri: HDMI, arată bine, preț atractiv, ecran HD, autonomie generoasă, suficientă memorie internă și memorie RAM.
Minusuri: nu pre are.

Vonino Primus QS e una din multele tablete ale acestui brand și care poate impresiona prin caracteristicile sale speciale. Jos am pus un clip cu despachetarea ei pentru a vă face o idee despre conținutul pachetului și tabletă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Vonino Primus QS, tabletă performantă”

  1. in review nu ai specificat jocurile cum functioneaza,pana la urma aici isi da testul de potenta,daca ruleaza fluent asphalt 8 ,Real racing 3,mc4,gta san andreas,nova 3.Nfs mw,fifa 2014.

Comentariile sunt închise.