Vonino Primus 94HD, tabletă HD

Actualizare 15.04.2013: Acum, Vonino Primus 94HD costă 999 lei, iar un resigilat Vonino Primus 94HD costă 899 lei, fiind în stare perfectă. De banii economisiți puteți lua o folie de protecție Vonino Ultra-Clear și eventual un card Kingmax Micro-SDHC 32GB, Class 6.

Tableta Vonino Primus 94HD e o tabletă cu design deosebit, ecran de 9.4 inci, ecran IPS, 16GB, bluetooth, Jelly Bean și suport pentru modem 3G (prin cablu OTG). Nu e prima tabletă de la acest producător, iar restul modelelor au fost destul de apreciate în special că în acel buget nu erau multe alternative. Aceasta are o carcasă din aluminiu care-i oferă un plus de rezistența la zgârieturi și se simte mai bine în mâini (plus că nu lasă atâtea amprente ca și plasticul). Din lateral se observă că are forma unei aripi de avion, adică e mai subțire în partea de jos. Ecranul IPS-Pro HD e mai luminos decât cele clasice, cu un consum de energie similar. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Spatele
Spatele
Design subțire
Design subțire

Specificații tehnice

Procesorul său e suficient de performant pentru orice tip de sarcină fie ea și joc 3D mai sofisticat. E vorba de un procesor cu două nuclee care are o frecvență de 1.6 GHz. E suficient de bun din cele mai multe puncte de vedere având în vedere că e însoțit de Mali 400 Quad Core. Ecranul de 9.4 inci e generos și clar din diverse unghiuri datorită ecranului IPS și a rezoluției HD. Acceptă gesturi chiar și cu 10 degete și nu orice tabletă se poate lăuda cu așa ceva.

La capitolul memorie oferă un multitasking bun având în vedere memoria RAM de 1GB DDR3, iar spațiul de stocare e de 16GB (puteți conecta un stick de memorie prin cablul inclus). Pe partea de multimedia oferă dotări ca: difuzoare stereo, cameră web, cameră de 5MP cu autofocus+blitz, suport media avansat și diverse porturi (HDMI, USB, audio).

Tehnologiile de comunicații sunt importante pentru un device care e portabil: Wi-Fi și bluetooth. Puteți alege și tehnologia 3G cu un modem și o cartelă sim. Lista de modemuri compatibile e cam mică, deci e bine să știți care e compatibil: ZTE MF 190, MF 110, Huawei E261, E367 și E1550. În pachet veți primi: căști, cablu OTG, cablu USB și încărcătorul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu cel mai nou Android, autonomie de maxim 5 ore, ecran superb în special când vine vorba de unghiuri, bluetooth, procesor destul de bun, carcasă din aluminiu etc.

Minusuri: modemul USB nu e inclus.

Concluzie

Acest Vonino Primus 94HD e o alegere bună deoarece nu-i lipsește aproape nimic și arată destul de bine pentru cât costă. Totuși există și alți producător care oferă tablete ieftine dar nu toate sunt la fel.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Vonino Primus 94HD, tabletă HD”

Comentariile sunt închise.