Vonino Otis S, tabletă dual core cu ecran de 7 inci

Vonino Otis S e o nouă capodoperă brănduită Vonino care se adresează acelora care vor un dispozitiv mobil pe care să se poată juca, naviga pe Internet sau să verifice profilul de Facebook. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar un lucru esențial care trebuie făcut e achiziționarea unui card (cum ar fi Kingmax Micro-SDHC 16GB, Class 10) deoarece memoria internă e cam mică.

Aspect

Puteți vedea că în față e pe negru, iar spatele e unul alb. Ecranul e unul mare de 7 inci cu o rezoluție de 800×480 pixeli. Astfel, aparatul cântărește 320 grame… deci deloc mult.

Meniul
Meniul

Caracteristici tehnice

Vine cu un ecran de 7 inci care e foarte clar mulțumită rezoluției de 800×480 pixeli. Procesorul e un Amlogic 8726MXL cu două nuclee, iar placa video e Mali 400… tot cu două nuclee. Memoria RAM a tabletei e de 512 mega și în opinia mea e suficientă chiar și pentru jocuri.
Are doar o cameră care poate fi utilizată pe post de webcam și din acest motiv convorbirile pe Skype se vor putea realiza fără efort.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult, arată bine, e ușor de folosit, jocurile merg bine, memoria internă e mare (8GB din care doar 6GB sunt utilizabili), bateria ține mult (la o utilizare continuă ține 4 ore), poate fi utilizat ca ebook reader, sistemul de operare e unul nou adică Android 4.
Contra: nu are modul 3G, dar i se poate conecta un dongle 3G. un model cu 3G incorporat e Vonino Q8, iar prețul nu e deloc exagerat.

Concluzie

Există multe tablete în zona de preț 300-400 lei, iar aceasta e o alegere foarte bună deoarece are garanție de 2 ani, hardware și software la zi și suport Skype (microfon + cameră web). Puteți vedea și clipuri video de pe site-urile de știri deoarece are suport Adobe Flash.
Normal că i se poate face și o extensie de garanție dacă vă doriți acest lucru, dar nu știu dacă are rost.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Vonino Otis S, tabletă dual core cu ecran de 7 inci”

  1. Numai ce am vazut-o la un magazin ieri si ma gandeam daca merita. Se apre ca e foarte buna si ma gandesc foarte serios sa o cumpar. Ma atrage la ea faptul ca are dual core si memorie de 8 GB.

Comentariile sunt închise.