Vonino Orin S

Tableta Vonino Orin S e  una dintre cele mai bune tablete în acest buget deoarece nu toate se pot bucura că au un procesor cu două nuclee, Android 4.1.1, 8GB memorie internă și cameră web pentru video convorbiri. Deasemenea are și suport pentru modem 3G extern prin USB dar nu suportă orice model, ci doar cele din lista care o voi menționa mai jos. Atât procesorul cât și sistemul de operare dau un plus de fluiditate și timpul de pornire al aplicațiilor e scurt. Nu e prima tabletă a acestui producător, deci veți găsi destule alternative la aceasta, mai performante sau mai mari. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Are o formă interesantă dar ideală pentru a fi ținută într-o mână. Oricum pentru navigare web sau scris, aveți nevoie de ambele mâini. Sunt și câteva accesorii (cum ar fi husa Vonino Pull-Tab și folie de protecție Vonino Anti-glare). Vine și pe alte culori, una fiind Vonino Orin S White (alb).

Din față
Din față
Spatele
Spatele

Specificații tehnice

Procesorul acestei tablete e unul Cortex A9 de 1.6 GHz și spre deosebire de alte modele de pe tablete ieftine, acesta e unul cu două nuclee. Ecranul ei e de 7 inci și nu suportă mai mult de 5 degete, dar și așa e unul multi-touch. Cred că rezoluția putea fi mai mare, însă are și avantaje, veți găsi multe aplicații și jocuri compatibile. Memoria RAM de 1GB e suficientă pentru actualele aplicații.

Dacă o vreți pentru vizionat filme, atunci vă recomand și un card deoarece memorie internă e de maxim 8GB, iar o parte din ea e ocupată de sistemul de operare Android. E o versiune destul de nouă – 4.1.1 Jelly Bean. Alte aplicații pot fi instalate de pe Google Play fără probleme deoarece oferă acel serviciu.

Ca și dotări are: un difuzor, cameră principală+frontală, card reader microSD, ieșire audio, USB, mini HDMI, baterie de 3200 mAh și WLAN.  Autonomia nu depășește 4 ore și deci e comparabilă cu cea a unui laptop. Modemul 3G poate fi conectat prin cablul OTG inclus în pachet iar lista de modemuri e următoarea: ZTE MF 110, Huawei E172, K3520, E1750, K3765, E367, E353 și E261.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un sistem de operare nou, preț atractiv, e portabilă, performantă și fiabilă.

Minusuri: autonomie de maxim 4 ore.

Concluzie

Acest model numit Vonino Orin S îl puteți chiar recomanda unui prieten în caz că nu vi-l permiteți și nu văd de ce ați alege o tabletă mai ieftină deoarece aceasta oferă caracteristici mult superioare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Vonino Orin S”

Comentariile sunt închise.