Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Vonino Orin HD, tabletă HD de 7 inci

Vonino Orin HD e o tabletă cu Android și rezoluție HD. E disponibilă în două culori (alb și negru) și designul e apropiat de cel al modelului Orin S. E o tabletă accesibilă și destul de bună având în vedere că se mișcă destul de bine. Se poate vedea acest aspect la finalul articolului. Prefer varianta pe negru deoarece se potrivește cu interfața sa (e mai închisă), dar și varianta cu design alb arată bine (are un design mai vizibil). Nu înțeleg de ce producătorul a ales un astfel de nume pentru această tabletă deoarece, ecranul are o rezoluție 600p și nu 720p/800p.

E una dintre cele mai ieftine tablete de pe piață și de la acest brand. Indiferent de culoare, prețul e același deoarece specificațiile nu diferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Tableta

Tableta

Procesorul Cortex A9 de 1.2 GHz e un Dual Core decent și pentru a juca jocuri. Ecranul de 7 inci e unul cu rezoluție 600p deci e aproape HD și vine cu un ecran multi-touch. Memoria RAM de 1GB e suficientă deoarece sistemul nu consumă nici jumătate iar restul rămâne pentru aplicații și jocuri.

Spațiul de stocare intern e ceva mia mic de 8GB deoarece sistemul e instalat pe aceeași memorie. Dotările acestei tablete sunt următoarele: un difuzor, cameră web, slot pentru card, procesor grafic, PowerVR SGX540 și WiFi. Deci dotările sunt cele uzuale și nu veți găsi tablete mult mai bune într-un astfel de buget.

Deasemenea, pentru conectivitate 3G e nevoie de un modem USB, care nu e inclus dar și de un cablu OTG. bateria sa nu e una prea mare astfel că autonomia maximă e undeva la 4 ore. Porturile sale sunt utile, adică are HDMI de tip mini, audio și USB de tip micro (pentru transferul datelor).

Accesoriile incluse sunt următoarele: încărcător, cablu de date USB și cablu OTG. Are magazinul online Google Play de unde puteți instala alte aplicații decât cele deja instalate.

Plusuri: port HDMI, design plăcut, Android 4.2, 8GB spațiu de stocare, multitasking bun cu 1GB RAM și cu un procesor Dual Core.
Minusuri: rezoluția nu e chiar HD.

Vonino Orin HD vine cu Android Jelly Bean versiunea 4.2 care nu e ultima dar e o versiune reușită din cele mai multe puncte de vedere. Jos e un mic video review al acestei tablete și se poate observa cât de bine se mișcă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu