Vonino Onyx Z, tabletă ieftină cu 3G

Vonino Onyx Z e oferită de un producător destul de bun și care poate fi următoarea voastră alegere dacă vreți 3G. Arată foarte bine atât pe alb cât și pe negru, iar culoarea sa nu poate afecta prețul, deoarece specificațiile sunt aceleași. Îmi place mai mult varianta pe negru deoarece se asortează interfața cu sistemului Android. Nu chiar cea mai ieftină dar cu siguranță veți aprecia că are conectivitate 3G. Îmi plac tabletele compacte deoarece pot fi transportate cu ușurință. E o alegere excelentă dacă sunteți o persoană care călătorește sau are nevoie de ceva performant care să încapă în orice geantă.

Pe partea de dotări nu am ce să-i reproșez la un așa preț. Poate fi o tabletă de tip mid-range adică din segmentul mijlociu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Ca și componente hardware are un procesor de 1.3 GHz cu 2 nuclee, dar și cel grafic e destul de bun. Puteți juca cam orice joc dar nu și cele care se adresează tabletelor premium (cu procesor quad core). Ecranul e de 7 inci iar rezoluția sa e una de 1024 cu 600 pixeli. Pe partea de memorie are 1GB RAM și 8GB spațiu de stocare. Spațiul de stocare utilizabil e mai mic deoarece și sistemul are nevoie de ceva resurse (la fel și în cazul memoriei RAM).

Dotările sale sunt modeste dar acceptabile pentru bugetul ei: un difuzor, cameră web, slot pentru carduri, suport media decent, mai 400 MP, 3G, WiFi, BT etc. Autonomia poate atinge în unele condiții chiar și 5 ore. În pachetul tabletei sunt incluse accesoriile clasice, printre care se află și cablul OTG. Cu acel cablu puteți conecta un stick sau un periferic cu interfață USB. Puteți folos tableta și ca sistem de navigație deoarece are GPS.

Plusuri: are sistem de operare bun, autonomie bună (mai mare decât cea a unui laptop), bluetooth, 3G și destulă memorie RAM.
Minusuri: nu prea are având în vedere cât costă.

Vonino Onyx Z e un model care nu poate înlocui un laptop deoarece e mic, dar dacă vă rezumați strict la navigare web, jocuri și redare media, poate fi perfectă pentru voi. Jos e un clip interesant deoarece vă puteți face o idee despre ea. Deosebirile nu sunt multe .

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Vonino Onyx Z, tabletă ieftină cu 3G”

  1. Chiar merita si spun asta dupa o saptamana de utilizare. Am modelul pe alb si nu regret achizitia. Initital aveam dubii deoarece e un model foarte ieftin si nu stiam mai nimic de producator. Acum chiar daca e prima mea tableta imi place foarte mult.

  2. Cand intra in standbay (nu mereu ) nu mai pot sa o pornesc ,trebuie sa o resetez tinand aprox. 20 sec apasat butonul de pornire .Am trimis-o in service si nu au ce sa-i faca deoarece este devina androidul si sa astept sa apara o versiune mai noua de android compatibil cu tableta .Va rog sa spuneti daca si la voi se manifesta la fel?

  3. stoica … aceeasi problema si la mne . nuj ce sai fc . merge schimbat androidu ast pareri

Comentariile sunt închise.