Vonino Onyx QS, tabletă ieftină de 7 inci

Tableta Vonino Onyx QS e una destul de interesantă și nu e singura în acest preț. Depinde de cât sunteți dispuși să dați pe ea și există modele mult mai performant de la același brand. Sunt mulți producători cunoscuți dar nu toți oferă tablete ieftine, majoritatea se axează pe tablete mai performante. E adevărat că tabletele au avansat dar tot nu pot înlocui laptopurile pe partea office dar se poate conecta o tastatură wireless.

Pe partea de dotări, nu duce lipsă de nimic în acest preț. Tabletele sunt ieftine, în general, deci sunt alegeri accesibile dacă le comparăm cu desktopuri sau laptopuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Quad Core de 1.3 GHz e prezent pe multe tablete și are o placă video integrată. E bine să aibă cel puțin un Dual Core deoarece Androidul rulează destul de fluent și cu specificații mai slabe. Ecranul IPS de 7 inci e unul decent și are o imagine 600p. Pe partea de memorie RAM 8GB spațiu intern și o memorie RAM de 1GB. E nevoie de un card dacă vreți să aveți și niște fișiere media pe tablete.

Pe partea de dotări are: difuzor, cameră web, cameră principală de 3.2MP, suport media decent, bluetooth, WiFi, baterie de 3000 mAh etc. Nu e o baterie mare de aceea și autonomia e una de maxim 4 ore. Poate fi folosită ca un sistem de navigație deoarece are GPS, e nevoie doar de un program de navigare bun și actualizat, dar și de un suport pentru aceasta. În pachet sunt incluse accesoriile standard dar și un cablu OTG (pentru conectarea unui stick sau a unui periferic). E evident că e un model recent lansat, e suficient doar să verificați versiunea sistemului de operare.

Plusuri: are GPS, conectivitate 3G, autonomie bună, arată bine, e ieftină design plăcut și Android KitKat – 4.4.
Minusuri: ecranul nu e HD.

Vonino Onyx QS nu e singura tabletă foarte ieftină dar aceasta oferă multe dotări interesante și performanțe decente. Piața tabletelor e în creștere și cu siguranță vor apărea alte modele care le voi înlocui pe acestea. Deci producătorii vă vor îndemna să le înlocuiți.

Te-ar mai putea interesa