Vonino Magnet M9, tabletă Full HD

Vonino Magnet M9 e disponibilă în două culori – alb-argintiu și negru-albastru închis. Indiferent cum alegeți, tableta aceasta are același preț și nu prea are concurență după părerea mea. Nu e genul de tabletă care poate fi folosită ca și un telefon, dar nici nu avea sens datorită dimensiunilor sale. Aceasta are un procesor performant, ecran 1080p, destulă memorie, difuzoare stereo, 3G etc. Toate acestea la un preț foarte bun și parcă un laptop nu mai mare la fel de atractiv. Bineînțeles, tableta are doar o tastatură virtuală iar un stand poate fi de folos pentru a scrie sau interacționa mai ușor.

În general, tabletele sunt ieftine și reprezintă cele mai portabile soluții. Ele sunt disponibile în diverse dimensiuni și fiecare oferă ceva diferit. Aceasta e una din segmentul mijlociu și nu mi se pare că are un preț prea mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe alb
Pe alb

Procesorul său nu e ca și la oricare altă tabletă, e un Quad Core de 1.5 GHz. Ecranul de 9 inci are o rezoluție FullHD deci e destul de detaliat, iar panoul PLS e similar cu cel IPS. Deci ecranul acestei tablete e unul dintre cele mai bune. Multitaskingul e bun cu 1GB RAM, iar noile tablete cu Kitkat au 1.5 GB, dar există și excepții.

Spațiul de stocare e de 16GB iar cu un card îl puteți extinde. Pentru cei care au conectivitate 3G, adică o cartelă SIM, pot opta pentru stocare pe web. Dotările unei tablete mari sunt ceva mai bune decât a celor compacte: difuzoare stereo, două camere foto (2MP și 5MP), slot pentru card, placă video PowerVR SGX544, baterie de 5300 mAh, ieșire audio etc. Androidul de pe acest gadget e la versiunea 4.2 Jelly Bean.

Plusuri: are o versiune de Android destul de bună chiar dacă nu e ultima, 3G, ecran PLS de 9 inci cu imagine detaliată, GPS, WiFi Display etc.
Minusuri: autonomie maximă de 5 ore.

Vonino Magnet M9 e o tabletă mare, motiv pentru care bateria nu poate oferi atâta autonomie ca și altele. Totuși, eu consider că e suficientă deoarece nici un laptop nu poate oferi atâta. AM postat și un clip pentru a vă face o idee mai bună despre ea.

Te-ar mai putea interesa