Vonino Luna 70 C

Tableta Vonino Luna 70 C e una dintre cele mai accesibile modele de 7 inci și care are un design interesant. Mă refer la faptul că e puțin rotunjită (la mijloc fiind mai groasă). Datorită acestei forme tableta poate fi ținută cu ușurință într-o singură mână dar nu-mi place că are margini late (deci nu e cât un telefon cu ecran de circa 5 inci). Apreciez însă că are multe porturi iar acestea sunt poziționate în partea stângă, unde sunt mai la îndemână. Are doar conectivitate Wi-Fi, dar se poate achiziționa și un modem 3G prin USB (e bine să știți că nu suportă orice modem). Nu e prima dar nici ultima tabletă de la acest producător, iar eu v-o recomand deoarece în 400 de lei nu prea sunt multe modele. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul e destul de cunoscut deoarece se regăsește pe multe tablete în acest buget dar și pe câteva mai scumpe (cu ecran mai mare). E un Cortex A8 de 1 GHz din seria ARM. Ecranul de 7 inci e unul ok deoarece are o rezoluție de telefon – 480 cu 800 pixeli, astfel veți putea juca diverse jocuri de telefoane fără a vă face griji că poate sunt sunt suportate. Bineînțeles, nu puteți avea pretenții să jucați cele mai noi apariții pe aceasta chiar dacă are Mali 400.

La capitolul memorie, Vonino Luna oferă un spațiu de 4GB (cel utilizabil sau disponibil e mult mai mic) și 512 MB RAM. Dotările sale sunt decente pentru prețul său și dimensiunile sale: difuzoare stereo, card reader, cameră web, cameră principală, port audio, miniUSB și USB. Deci puteți socializa pe Skype fără probleme dar și să vizionați filme. Puteți naviga gratuit pe web dacă aveți un hotspot în apropiere, iar dacă vă doriți internet wireless acasă, aveți nevoie doar de un router.

Autonomia sa nu e una grozavă dar poate fi comparată cu cea a unui laptop – 3-4 ore de funcționare. Vine cu un sistem de operare bun și destul de fluid – Android 4.0.4. Chiar dacă nu e ultimul, oferă aceeași funcționalitate și vine și cu Google Play (pentru a instala alte aplicații).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț accesibil, funcționalitate superioară, puteți folosi Skype, puteți opta pentru un modem USB 3G și există suficiente alternative de la acest producător.

Minusuri: nu e prea mică pentru un ecran de 7 inci.

Concluzie

Vonino Luna 70 C e o recomandare în acest buget deoarece sunt și alți producători care oferă astfel de tablete însă nu toate oferă aceleași caracteristici.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Vonino Luna 70 C”

  1. Chiar azi am vazut-o la un magazin online in oferta si cred ca am sa o cumpar pentru baiatul meu ca tot ma bate la cap sa-i cumpar o tableta si cum lui nimic nu-i tine cred ca e foarte buna asta pentru el.

  2. Detin aceasta tableta si o recomand.Pentru toti ce nu stiu procesorul gpu este quad core si hdmi se poate pune prin adaptor MHL care se gaeste

Comentariile sunt închise.