Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Vonino LE-4080Z, televizor cu imagine 1080p

Televizorul Vonino LE-4080Z face parte din noua generație, care oferă un design plăcut și specificații bune. Avem o imagine 1080p care oferă mai multe detalii și e foarte important ca să alegeți un conținut potrivit pentru acesta. Cred că îl doriți pentru diagonala sa deoarece alte branduri oferă variante similare cu prețuri destul de piperate și nu e nevoie de o rezoluție mai mare, pentru că și așa conținutul 4K e destul de puțin pe web. În caz că doriți un așa televizor, acest producător vă oferă puține soluții și atractive ca preț.

Televizorul arată bine și are specificații bune pentru cât costă, motiv pentru care e apreciat de cumpărători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E vorba de gama 2018 care oferă un aspect nou elegant cu picioare subțiri, care pot fi detașate pentru ca televizorul să fie pus pe perete. Nu-i pot reproșa prea multe în acest preț pentru că nu sunt multe televizoare 40 inci sau poate că vă interesează alt aspect alt televizorului. Vine cu toate dotările care aveți nevoie și pentru un buget aproape dublu puteți lua o variantă 4K.

Păreri pro și contra

Imaginea e una de calitate pentru că avem unghiuri de vizibilitate largi, un contrast bun, timp de răspuns mic și zgomotul digital e redus. Conectivitatea e foarte bună și nu cred că sunt televizoare care nu excelează la acest capitol. Puteți folosi și cardul CI+ pentru a viziona posturi TV la calitate mai bună. Nu aveți nevoie de boxe pentru că sistemul audio integrat are o putere de 16W. Playerul media incorporat din acest televizor devine util atunci când nu aveți unul extern ori un PC în apropiere. El poate rula conținut media în indiferent că e film, melodie sau poză, însă sunt suportate doar cele mai populare formate.

Vonino LE-4080Z nu are software smart însă o alternativă mult mai simplă e să-l conectați la un PC și să folosiți periferice wireless. Astfel, puteți scăpa de numeroasele reclame de pe Youtube și filmele pot fi redate de pe PC, adică televizorul poate fi un bun monitor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu