Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Vonino LE-3268Z, TV HD de 81cm

Vonino e un brand românesc cunoscut în principal pentru telefoane și tablete, iar mai nou a scos pe piață și televizoare cum e Vonino LE-3268Z. Acesta e un model care vine la pachet cu un suport TV, rezoluție HD (720p) și o diagonală mare de 81 centimetri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Trebuie menționat că nu e vorba despre un televizor smart, dar are tuner digital dublu precum și un player deosebit care poate reda o mulțime de fișiere video. Din imaginea alăturată se poate observa că are un design foarte comun, putem spune că e similar cu cel al modelelor Horizon și Star Light.


Pro

Modelul Vonino LE-3268Z este unul dotat cu un ecran de 81cm a cărui rezoluție e de 1366×768 pixeli. Are și unghiuri de vizibilitate foarte bune deoarece e vorba despre unghiuri 178/178 grade.
Poate fi utilizat pe post de monitor prin intermediul porturilor HDMI sau VGA.
Modelul acesta e unul de top dotat cu tuner digital triplu, adică DVB T2/S2/C. Iar, slotul CI+ e o dotare a acestui aparat așa încât să nu fie nevoie de un receptor separat.
Stă extrem de bine la capitolul porturi deoarece are un USB, 3 HDMI-uri, VGA și altele.
Un alt mare avantaj ar fi faptul că televizorul vine la pachet cu suport de montat pe perete, iar în acest fel se face economie de bani.

Contra

Nu e un televizor smart, ci este vorba despre unul non smart. Însă are un multimedia player foarte avansat care permite vizionarea diverselor fișiere de pe harduri ori memorii USB. Acest player e bun pentru vizionarea filmelor de pe harduri externe.

Verdict

Dacă sunteți interesați de un televizor ieftin și care să afișeze o imagine cât mai calitativă atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Aparatul nu e făcut de Vonino, ci mai mult ca sigur că de Vestel. De aici și asemănarea cu televizoarele Star-Light, Horizon și altele.
Acesta nu e singurul televizor de la acest brand, altele putând fi văzute aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu