Vonino LE-2468Z, televizor cu suport de perete inclus

Televizorul Vonino LE-2468Z e acel model care poate fi pus în bucătărie, dormitor sau oricare altă cameră care nu e foarte mare. Poate că un astfel de televizor e de ajuns că și așa nu vizionați un conținut mai detaliat și imaginea e suficient de mare. Are un design compact care e vizibil din poze și sunetul e destul de bun pentru că difuzoarele sunt poziționate în partea de jos, iar puterea lor e decentă. Pe scurt, discutăm de un model LED cu imagine 720p și dotări tehnice bune.

Suportul de perete e inclus și devine foarte util atunci când nu aveți loc pe mobilier sau vreți să-l puneți undeva mai sus pe perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un bun monitor pentru birou dacă vreți ceva mai și ieftin dar nu e are chiar aceleași specificații ca unul în același preț, deoarece e prezent și tunerul TV. Cele două difuzoare de 10W își fac bine treaba dar voi puteți folosi un sistem audio 2.1 dacă vă place să ascultați muzică cu bass.

Nu e vorba de un brand nou deoarece acesta e prezent de mult timp pe piață alături de altele (segmentul electronicelor).

Păreri pro și contra

Calitatea imaginii s superioară pentru că are o rezoluție bună, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, contrast bun , claritate superioară și reproduce o mulțime de culori. Aș putea spune că nu mai există televizoare „slabe”, ci doar ieftine fără software Smart care pot fi folosite doar pentru a viziona posturi TV sau conținut video maxim 720p. Sunt incluse toate acele accesorii care pot deveni destul de utile și nu sunteți obligați să-l puneți pe perete, ci poate fi pus ca oricare alt televizor pe masă. E ușor de mutat dintr-o cameră în alta pentru că are o greutate mică pentru o diagonală atât de mare.

Vonino LE-2468Z are și acel media player integrat care poate rula o mulțime de fișiere de pe laptop, însă ele trebuie copiate pe un stick de memorie și apoi conectat la televizor. E mai ușor dacă folosiți un cablu audio-video.

Te-ar mai putea interesa