Vonino Emerald 78E

Vonino vine cu o nouă tabletă de 7 inci – Vonino Emerald 78E, care vine ca o alternativă la SpeedStar S. Principalele atuuri sunt ecranul mare de 7 inci, prețul mic, versiunea nouă de Android, disponibilitatea camerei web și autonomia decentă a bateriei. Gadgetul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul destul de bun în opinia mea și astfel intră în rândul celor mai ieftine tablete de pe piață.

Poze

Modelul Emerald e unul de culoare neagră cu o greutate mică de undeva la 300 grame. Această greutate mică e datorată și faptului că are acel ecran de 7 inci. Ecranul chiar dacă are rezoluție 800 pe 600 pixeli tot poate afișa decent fișiere 1080p datorită cipului capabil de așa ceva.

Din față

Specificaţii tehnice

Modelul de față are un procesor Cortex A8 single core, iar cipul grafic e unul Mali 400 de tip dual core. Jocurile vor rula decent datorită cipurilor menționate anterior, iar acest lucru poate fi remarcat din preview-ul de alături.
Memoria internă e de doar 8 giga (pe jumătate cât la SpeedStar), dar nu trebuie să vă faceți prea multe griji deoarece poate fi atașat un card, iar dacă aveți acces la Internet atunci puteți urca fișierele pe Dropbox ori alte servicii online de stocare.

Păreri pro şi contra

Având în vedere că are un preț mic nu am să-i imput că nu are procesor dual core sau Mali 400 quad. Se recomandă prin prețul extrem de mic, garanția de 2 ani care poate fi mărită, ecranul clar, multitudinea de conexiuni (HDMI, USB și wireless), dar și bateria care ține mult. Dacă aveți nevoie de Internet oriunde atunci puteți apela la un modem 3G care poate fi conectat la acest aparat.

Concluzie

Pentru cei care întotdeauna și-au dorit un tablet, dar nu au avut fonduri suficiente, cred că Emerald ar fi o salvare deoarece nu costă deloc mult și e o tabletă veritabilă. Ce poți face cu un Transformer sau un iPad poți face și cu acest model. Autonomia e și ea bună, iar Android-ul e un sistem care poate fi ușor manevrat. Deci, dacă tableta va fi un cadou pentru un copil ori pentru o persoană mai bătrână cred că nu va avea probleme în utilizarea sa. Ziarele vor putea fi citite bine, iar autonomia de maxim 4 ore va face lectura neîntreruptă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Vonino Emerald 78E”

  1. Am numai cuvinte de lauda la adresa acestui gadget. In primul rand arata foarte bine, apoi merge excelent, iar pretul e unul foarte mic. Nu stiu de cine e facuta si nici nu ma intereseaza deoarece are o garantie de 2 ani si nici nu cred ca o sa o tin mai mult de unul.

Comentariile sunt închise.